Sivut

2.7.2013

Veikkapojan farkut
Vuosia sitten veikkapoika oli laittanut kirppiskasaan vanhat Dieselin farkkunsa. Ennen kirppikselle kärräämistä pääsin penkomaan kasan ja pelastin ihanan pehmeät, käytössä kauniiksi kuluneet farkut talteen. Ei mitään käsitystä mitä niistä tekisin, mutta poiskaan en hennonut antaa.

Farkkujen marinoiduttua kaapissa kymmenisen vuotta tuli tarve rennoille kesähousuille. Leikkasin vyötärökaitaleen vyölenkkeineen pois, ompelin tilalle resorin ja lyhensin lahkeet. Yksityiskohdaksi ompelin ripustuslenkin. 
Ja mistä lähdettiinkään liikkeelle? En usko samoiksi housuiksi itsekään, vaikka omin käsin ompelinkin. Siinä se taas nähtiin, jemmaaminen kannattaa aina! 

10 kommenttia:

 1. Todella kiva tuunaus - jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 2. Uudelleen käyttöön pelastaminen on ihanaa :) <3 Voi kun mullakin olis farkut joista tehdä sama... kirppikselle meno siis ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppis on hyvä paikka tehdä näitä löytöjä. :)

   Poista
 3. näyttää mukavilta ! laitoitko lahkeisiin kuminauhat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio, unohtui se kokonaan! Eli kyllä, lahkeissa on kuminauhakuja ja kumppari kiristämässä toivotulla tavalla. Laitoin kuminauhan resorin sijaan kun halusin pussituksen korostuvan.

   Poista
 4. Sairaan kivat! Onks sulla joku hyvä housukaava olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, valitettavasti. Sitä uusimman naisten Ottobren housukaavaa on kehuttu, en itse ole ehtinyt vielä kokeilemaan. Nämä on muokattu hyvin pitkälle vanhojen farkkujen pohjalta sieltä täältä kaventelemalla, eikä istuvuus ole ihan priimaa - tosin sitä ei lököhousuilta vaaditakaan. :)

   Poista
 5. Jemmaaminen tosiaan kannattaa :) Kivat lökärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä kun sen sais perusteltua perusteellisesti rakkaalle kanssaeläjällekin! ;)

   Poista