Sivut

19.7.2013

Kalastajattaret


Huhuu, näkyyks kaloja?!
Taloudessamme asuu yksi iso metsästäjä-kalastaja, jonka jälkikasvu on kovaa vauhtia seuraamassa isänsä jalanjälkiä. Tai ainakin toinen neitokaisista, toinen on ilmoittanut ryhtyvänsä balleriinaprinsessaksi. Se ei ainakaan äitinsä jalanjälkiä kulje, vielä vähemmän isänsä. Kai? 
Kalastajille kalastajien vaatteita, siis. Haastoin itseni ja päätin tehdä tulevaisuuden suunnitelmiin sopivasta perus-t-paidat ilman mitään kommervenkkejä. Onnistuin! Kyllähän sekin lasketaan onnistumiseksi että noudattaa kaavaa, jossa sattumalta oli ekstrana rypytykset olkapäillä. Kyseessä siis Hoops (Ottobre 3/12) ja Bohemian haaremihousut (Ottobre 1/11) hieman muokattuina versioina. Molemmissa koko 104 cm. Kankaat ovat haalittu sieltä sun täältä - kalastajatrikoo Pehemiältä, resorit Euronkankaasta ja Kestovaippakaupasta, housujen trikoot löytöjä Triteksiltä. 

Vaikka ilmat eivät heinäkuisen helteiset olekaan, en ole pohjimmiltani kovin pahoillani - on vaihteeksi aika ihanaa istua ompelemassa sateen ropistessa ikkunaan. 


11 kommenttia:

 1. Nää on tosi upeat! Sopii tytöille mainiosti! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat setit :) tuo hoops kaava on todella kiva! Tein itse pari paitaa sillä kaavalla tässä mennä viikolla ja niistä tuli tosi hyvät, niitä täytyy tehdä lisää :) nuo haaremihousut on tosi kivannäköiset!

  VastaaPoista
 3. Hauskat vaatteet ja mannekiinit ovat söpöjä :)
  Minäkään en pistä pahaksi istua korupöydän ääressä, mutta kyllähän se aurinko vähän piristäisi.. <3

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanat setit ja kalastajattaret on ihania myös <3

  VastaaPoista
 5. Siis nämä on NIIN ihanat!!! <3 Niin ihanat. Ja tytöt tietty kanssa, muruset!

  VastaaPoista
 6. Hoops on minunkin lempparikaava. Makeet nuo haaremihousut. Ihanat setit olet tehnyt :-)

  VastaaPoista
 7. Tosi hienot valokuvat tyylikkäistä neideistä!

  VastaaPoista
 8. Sun kuvat on tosi kauniita. Kuinka saatkaan lahjottua tytöt paikalleen?? Ja vielä KAKSI lasta samaan kuvaan, samat vaatteet päällä?! :)

  VastaaPoista
 9. On muuten aivan ällistyttävän hienot setit!

  VastaaPoista
 10. Onpa ihanat setit! Haaremihousut on ylisuloiset! :)

  VastaaPoista