Sivut

27.7.2013

Inspiroidu!


Sanotaan, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Siitä en tiedä, mutta hyvät ideat ainakin! SavaWay on virtuaalisen ompeluyhteisön ompeluhaaste, jossa on tarkoituksena ommella kaksi tuntia ennalta määrätyn aiheen puitteissa. Tällä kertaa osallistujat saivat kuusi inspiraatiokuvaa joiden pohjalta tuli luoda jotain omaa. Inspiraatiokuvina toimivat Polarn o Pyretin, Molo Kidsin, Mini Rodinin, Mim-pin, NoaNoan sekä Beau lovesin syksyn vaatemallistojen kuvat. Kuvista tuli valita yksi, inspiroitua siitä ja ommella oma näkemyksensä. 
Liikkeelle lähdettiin tästä..Ja tähän päädyttiin. Kuka arvaa mikä on kuva antoi inspiraation? Kaavoina on käytetty yhdistelmää Peacock -tunikasta (Ottobre 1/2011) ja Funny sleeves -paidasta (Ottobre 1/2012). Paitaan on applikoitu palloja puuvillakankaista. Housuina tutut Bohemianit (Ottobre 1/2011).  Raitakankaat Kestovaippakaupasta, yksiväriset trikoot Triteksiltä. Raitaresoreista mustavalkoisen kanssa minut pelasti Ommellisen Liisa, resori kun oli myyty loppuun ihan joka paikasta. Eikä visio jättänyt rauhaan! Itseasiassa pinkkien housujen piti olla keltaiset, mutta keltainen trikoo ja raitaresori riitelivät keskenään erisävyisinä niin pahasti että turvauduin pinkkiin. Aika kiva noinkin!

Ja se aika - no, sehän ylittyi. Kahdessa tunnissa sain kuitenkin tehdyksi kahdet housut ja toisen paidan, tosin päättelyt ym. viimeistelyt jäivät odottamaan. Yliajalla siis meni, mutta itseni ylitin. Ja se on tärkeintä se! 

23 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät ja raikkaat setit, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä tuli kyllä hurjan kivat, vaikka aika kauas hyppäsin omalta mukavuusalueeltani. :)

   Poista
 2. Iiiiihania! Mä niin rakastan näitä sun kaikkia vaatteita ja muita askarteluja. Ihan mahtavia aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua! Et oo nähnyt niitä "susiversioita".. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tuli aika hassunhauskat, positiivinen yllätys. Ja yllätys siis nimenomaan siksi, että hurjalla kiireellä talla pohjassa päästelin menemään, siinä en liioin ehtinyt miettiä tuleeko hyvät vai ei.. =)

   Poista
 4. Ihanat! Kannatti odottaa. Upeat raikkaat asut ja niin ihanat tyttöjen päällä. Minäkin voisin olla sinun tyttö ja saisin noin ihkuja vaatteita. Eikö! Ei niitä kaupastakaan löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua Satu, oot niin hauska ja innostunut! :) Mutta siinä on kyllä huutava vääryys ettei kivoja aikuistenvaatteita löydy kaupoista. Suunnittelin jo mielessäni jotain kivoja kokonaisuuksia työvaatteiksi, mutta nähtäväksi jää saanko ommeltua - maanantaina pitäisi palata arjen tuttuun syleilyyn. :)

   Poista
 5. Kivoja, kelpaisi minunkin tyttärelle. :)

  VastaaPoista
 6. Psst...! Blogissani on sinulle tunnustus! :) ps. nää on i h a n a t!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kumarrus! Olen tosi huono jatkamaan näitä, mutta mieltäni lämmittävät kovasti. <3

   Poista
 7. Upeita! Niin ihania värejä ja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania! Tää sun blogi on tavattoman inspiroiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Ihanaa jos täältä saa inspiraatiota, sillä se on yksi mun pääsyistä pitää blogia - inspiroida ja inspiroitua! Kiitos <3

   Poista