Sivut

6.2.2013

Satupuu nro 2

Ilokseni ja innostuksekseni pääsin taiteilemaan uutta satupuuta. Ensimmäinen versio löytyy neitosten huoneesta, ja ihanat työkaverini keksivät työpaikan aulatilan seinänpätkän kaipaavan ylleen samanlaista piristettä. Riemunkiljahdus ei ollut kaukana, ei sitä kuitenkaan liian usein pääse seinille maalaamaan!
Tällä kertaa puu on heijastettu seinälle videotykillä piirtoheittimen sijaan, ja pakko myöntää, kävihän se hieman piirtoheitintä näppärämmin. Maalina käytin lastenhuoneessa käytetyn maalin jämiä (Tikkurila Laasti  X487) ja lehdet ovat tapettien ylijäämäpaloja. Puun, erityisesti lehtien, väritys on napattu yrityksen logossa ja tiloissa toistuvista värisävyistä - vaaleansinisestä, vaaleanvihreästä ja turkoosista.
Hauskasti toimivat pareina nämä kaksi puuta - samanlaiset, mutta kuitenkin hyvin erilaiset. Jännä muuten miten tuo sama maalisävy näyttää kuvissa aivan erilaiselta! Valolla ja tilalla on todellakin suuri merkitys siihen, miltä sävyt todellisuudessa tulevat näyttämään.


12 kommenttia:

 1. Nä on kyllä niin hurmaavat :) Nuo tapettilehdet on ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapettilehdet ovat kyllä se suola jonka nämä puut tarvitsevat, ei se pelkkä karahka näyttänyt vielä oikein miltään. :)

   Poista
 2. Tämä puu on kyllä niin mahtava, että kunhan jossain vaiheessa pääsen sisutamaan tytölle omaa huonetta, niin tällainen sinne tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :) Vinkkaahan sitten joskus jos/kun valmista tulee! :)

   Poista
 3. Kyllä vain, valolla ja ympäröivällä värimaailmalla on suuri merkitys. Nämä puut ovat kyllä molemmat upeita, herkkiä ja kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ympäröivät värit muuttivat tässäkin tapauksessa harmaan kahdeksi aivan erilaiseksi sävyksi. Toinen on jopa lähes mutainen sävy toisen ollessa aavistuksen siniseen taittava. Hassua! :)

   Poista
 4. Molemmat kyllä tosi kauniita ja kivat värit tuli tuohon kakkospuuhunkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans kakkospuun väreistä, vaikka itse en sinistä liioin käytäkään. Luonnossa ja yrityksen värimaailman keskellä se on vielä enemmän edukseen kuin näissä tarkoin rajatuissa kuvissa.

   Poista