Sivut

23.2.2013

Sydänpipot


Harvoin hurahdan kankaaseen ensisilmäyksellä. Niin kuitenkin kävi Ikasyrin sydänvelourin kanssa. Aivan ihanaa, ja niin pehmeää! Neitoset saivat kankaasta uudet, jo vähän keväisemmät välikausipipot itselleen. Pipon ohje on Modasta (7/2012). Vaikka malli on aikuisille, S-koon pipo menee ilman saumanvaroja hyvin myös kolmevuotiaalle. Hieman reiluhan se on, mutta koska kangas on melko joustamatonta, väljyys on vain toivottua. Näitä pipoja on tulossa blogiin lisääkin, kunhan allekirjoittaneesta saisi pipo päässään julkaisukelpoisen kuvan. Mission impossible!
14 kommenttia:

 1. Ihanat pipot ja onpa kiva kaava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaava on täydellinen! <3 Jopa tällainen ei-pipoihminen saattaa löytää mallista itselleen kohtalaisesti sopivan pipon. :)

   Poista
 2. Aivan ihana pipo! :-) Uutena lukijana menossa mukana.

  Ompeletko tilauksesta? :-) Tuo malli houkuttaisi kovin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kva kun löysit tänne Seija! Tilausompeluni on vähäistä, mutta koska tuo pipo on niin nopea tehdä, voisi se tulla kysymykseen. Laitapa mulle spostia a.aurinkoiset@gmail.com niin mietitään millaista haluat ja miten sen saisi aikaiseksi. :)

   Poista
 3. Voi miten ihana pipo. Tuommoisen voisi itselleenkin tehdä. Pitääpä etsiä tuo moda käsiini

  VastaaPoista
 4. Ihanat pipot. Se on etsittävä tuo lehti kirjastosta.

  VastaaPoista
 5. jaksaisitko laittaa teko ohjetta? :) olisi kiva, on todella ihana ja juuri tuon kaavaa ohjetta olen etsinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje löytyy Moda 7/12 lehdestä, valitettavasti en tällä hetkellä ehdi tekemään ohjetta pipoon, ja lehdestä se löytyy myös. Perusperiaate on kuitenkin se, että sivusaumaan ommellaan napakka poimulanka jolla pipo rypytetään halutunlaiseksi. Pipon päällisosa on n. 15 cm vuoriosaa korkeampi, jolloin rypytys jää kauniisti näkyviin.

   Poista
  2. kiitos,hukkasin jo tän blogin ja nyt löysin taas. :) täytyypä kokeilla ja etsiä kyseinen lehti , kiitos,,,nuo sydän kankaat on herkkuja, itsellä on sitä mangoa jota en oo osannu päättää mihin käyttäisin,myös ruskeana on itellä ollut.

   Poista
  3. Oi, mangosydäntä! Sitä mulla ei ole ollutkaan, se on varmasti tosi ihanaa. Mä heräsin näihin sydänkuoseihin vasta vähän myöhässä.

   Poista