Sivut

20.2.2013

Pitsityynyvuoren huippu
Pitsiliinoja, -nauhoja, nappeja ja pellavaa. Hillittyjä värejä, yksinkertaisia muotoja. Nämä eivät esittelyjä sen kummemmin kaipaakaan.
Pitsityynyjä olen tehnyt aiemminkin, ja nyt kun pikaisesti vertasin näitä uusia tyynyjä ihan ensimmäisiini, kehitystä on tapahtunut huimasti. Nykyään kiinnitän pitsiliinan kangasliimalla kiinni ompelua varten, ja ompelu tosiaan tapahtuu koneella. Toisaalta, onhan noita pitsitöitä tullut tehtyä jokunen.. Ja siihen viittaa otsikkokin, paininjalan alta löytyy lisää tyynynpäällisiä. Hulluus se on tämäkin, heh.


18 kommenttia:

 1. Voi että miten ihanat!
  Onko sulla "puotia" missä myyt näitä ?
  Kyselee naapurikunnan emäntä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Valitettavasti en tällä hetkellä kiireisen elämäntilanteen vuoksi juuri ehdi ommella kuin harrastusmielessä. Monenlaisia ajatuksia, haaveita ja puolittaisia virityksiäkin on, mutta ihan myyntiin en harmikseni pysty ompelemaan. Terveisiä sinne naapurikuntaan! :)

   Poista
 2. Jos mä vaan nyt totean, että <3 <3 <3 Nämä ovat ihania, tyylikkäitä ja kaikin puolin upeita!

  VastaaPoista
 3. Siis ihania taas. Mä voisin jäädä sun blogiin hengailemaan vaiks kuin kauaksi aikaa, kun nää sun jutut on niin ihania.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita! <3 Mistä muuten löydät noita pitsiliinoja? Kirppareilta varmaan? Itse olen aina joutunut virkkaamaan itse tyynyynpäälliset, kun käyn liian harvoin kirpputoreilla, enkä löydä koskaan sopivia liinoja sieltä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääosin ostan liinat kirppareilta. Pari kertaa olen saanut myös kassilliset lahjoituksena lähipiiristä, ne on niitä parhaita aarrearkkuja! Vielä pari vuotta sitten liinoja löytyi paremmin, mutta nykyään tuntuu että niitä ei oikein saa kirppareiltakaan ellei sitten satu tismalleen oikeaan aikaan paikalle kun pöytää täytetään. Harmi, näille olis itselläkin kysyntää! ;) Hatunnosto kun virkkaat pitsiliinoja itse, mulla ei hermo kestä. =)

   Poista
 5. Ihania! Pitsityynyissä vaan on sitä jotakin!

  VastaaPoista
 6. Voi että kun ihanat! Löysin tänne Eijan blogin kautta. Jään ehdottomasti seurailemaan! :)

  VastaaPoista
 7. Nättejä! Varsinkin tuo pyöreä tyyny oli mieleeni.:)mistä imeestä löysit pyöreän sisustyynyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Sisätyynykin on itse ommeltu. Ostan usein kierrätyskeskuksesta vanhoja tyynyjä jotka pesen 60, rummutan kuivaksi ja pilkon uusiin tehtäviin. :)

   Poista