Sivut

2.11.2013

Raitapaitoja

Värisuora raitapaitoja. Yksinkertaista ja nopeaa. Pitkällä ja vielä pitemmällä helmalla. Raitatrikoot Kestovaippakaupasta, kaava 'Joka tyypin kaavakirja 2' -kirjan peruspaidasta omille mitoille hyväksi muokattuna.Pinkillä paidalla osallistuin lisäksi Movember-ompeluhaasteeseen. Nyt löytyy viikset!

10 kommenttia:

 1. Kivat paidat ja noi viikset on hauska idea!
  Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan varma tykkäänkö noista viiksistä sitten kuitenkaan, mutta eipä mun niitä tartte katsellakaan sen enempää, selässä kun sijaitsevat. ;)

   Poista
 2. Nämä raitakankaat ovat ihania- keväämmällä meinaan ommella niistä koko perheelle paidat. Mä myös haluaisin muokata noista joka tyypin kaavoista itselle ja muillekin perheenjäsenille ne peruspaita/-tunika kaavat. E i tarvitsisi enää tilailla muita kaavalehtiä. Minusta ainakin tuntuu, että kaavoja on mulla valtavasti, mutta näitä peruspaitoja jotka istuvat ei ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa verrata niitä JTKK:n kaavoja esim. hyvin istuviin kaupan kaitoihin ja piirtää siten uudet kaavat. Mä sain sillä tavalla tosi hyvin istuvat kaavat piirrettyä itselleni ja miehelle, eikä tarvinnut montaa koeversiota tehdä. :) Nyt ompeleminen ei ees jännitä niin paljon kun tietää että kovin paljon ei ainakaan kaavan kanssa mene metsään. Muista mokista ei tässä yhteydessä puhuta. ;)

   Poista
 3. Ihania raitoja ja oot saanu muokattua hyvin istuvan kaavan paidoille!

  VastaaPoista
 4. Hienot paidat ja noista viiksistä minäkin voisin tykätä!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja, etenkin viiksipaita! Istuvat tosi nätisti =)

  VastaaPoista