2.11.2013

Raitapaitoja

Värisuora raitapaitoja. Yksinkertaista ja nopeaa. Pitkällä ja vielä pitemmällä helmalla. Raitatrikoot Kestovaippakaupasta, kaava 'Joka tyypin kaavakirja 2' -kirjan peruspaidasta omille mitoille hyväksi muokattuna.Pinkillä paidalla osallistuin lisäksi Movember-ompeluhaasteeseen. Nyt löytyy viikset!

10 kommenttia:

 1. Kivat paidat ja noi viikset on hauska idea!
  Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ihan varma tykkäänkö noista viiksistä sitten kuitenkaan, mutta eipä mun niitä tartte katsellakaan sen enempää, selässä kun sijaitsevat. ;)

   Poista
 2. Nämä raitakankaat ovat ihania- keväämmällä meinaan ommella niistä koko perheelle paidat. Mä myös haluaisin muokata noista joka tyypin kaavoista itselle ja muillekin perheenjäsenille ne peruspaita/-tunika kaavat. E i tarvitsisi enää tilailla muita kaavalehtiä. Minusta ainakin tuntuu, että kaavoja on mulla valtavasti, mutta näitä peruspaitoja jotka istuvat ei ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa verrata niitä JTKK:n kaavoja esim. hyvin istuviin kaupan kaitoihin ja piirtää siten uudet kaavat. Mä sain sillä tavalla tosi hyvin istuvat kaavat piirrettyä itselleni ja miehelle, eikä tarvinnut montaa koeversiota tehdä. :) Nyt ompeleminen ei ees jännitä niin paljon kun tietää että kovin paljon ei ainakaan kaavan kanssa mene metsään. Muista mokista ei tässä yhteydessä puhuta. ;)

   Poista
 3. Ihania raitoja ja oot saanu muokattua hyvin istuvan kaavan paidoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä kankaat ovat aivan ihania! :)

   Poista
 4. Hienot paidat ja noista viiksistä minäkin voisin tykätä!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja, etenkin viiksipaita! Istuvat tosi nätisti =)

  VastaaPoista