Sivut

24.11.2013

Lokerikon tuunausVarastossa sijaitseva ompelunurkkaus on kipeästi kaivannut jonkinlaista järjestystä. Tai no, mikäli rakkaalta kanssaeläjältä kysytään, aika isoakin järjestystä. Myönnettäköön, aina varastoon ei ole edes mahtunut yhtä askelta pidemmälle sisälle, joten kritiikki on ollut aiheellista.Kesäkirppikseltä tarttui mukaan lokerikko, jollaista olen ompelunurkkauksen lankarullakaaosta selättämään kaivannut. Pitkän harkinnan jälkeen väriksi valikoitui valkoinen, vaikka alkuperäisasuun jättäminenkin houkutteli. Maalaus ei sujunut aivan ongelmitta (ei sitä turhaan neuvota hiomaan ennen maalausta ja maalauskertojen väleissä..), joten piilotin virheet tapetinpalojen taakse. Lähtökohta on tässä. Aika mehevä muutos, vai mitä!


16 kommenttia:

 1. Voi kun itelläkin ois tilaa, johon ois mahdollista järjetellä tavarat. Tylsää, kun aina pitää pakata kaikki takas kaappeihin pois keittiön pöydältä lojumasta. Ehkä jokupäivä on tilavampaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole muuten montaa masentavampaa asiaa kuin ainainen pakkaaminen eestaas. Mutta voin lohduttaa sua - mulla on yleensä toi pöytä niin täynnä tavaraa että joudun ensitöikseni raivaamaan 15 min jotta mahdun puuhastelemaan. ;)

   Poista
 2. Ihan mahtava! Ja tapetit sopii tuohon presiis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tapeteista tuli kyllä väriperfektionistin unelma; nyt voin mätsätä ompelulangat tapettien mukaan. ;)

   Poista
 3. Upea, raikas ja inspiroiva lopputulos!

  VastaaPoista
 4. Ai tapetit peittää jotain virheitä? Mutta nuohan sopivat tuohon aivan loistavasti! Ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, virheet on sitten selvästi hyvin peitetty. ;)

   Poista
 5. Tämä on tosi kiva :) Tapetti-idea on pisteenä iin päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita tapettituunauksia ollut jo jos jonkinmoisia, tähänkin se kyllä sopii hyvin. :)

   Poista
 6. SAIRAAN HIANO!
  Munkin pitäisi löytää tuollainen lokerikko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi lokerikot on kyllä kuin kiven alla! Ei mistään meinaa löytää! Melkein ostin jo Ikeasta sellasen lusikkalaatikon ja aloin sitä tuunaamaan kun meinas usko loppua. :)

   Poista