Sivut

4.11.2013

Tarina eräästä joululahjasta


Jos raportoisin tulevan joulun tekeleistä, olisin aikaani edellä ja hyvissä ajoin valmistautunut. No, osittain olenkin, sillä olen oppinut virheistäni ja aloittanut tämän vuoden pukkitouhut jo hyvissä ajoin heinäkuussa. Miksikö? Pääasiassa siksi, että muistan edelleen elävästi miltä tuntui kohmeisin sormin spraymaalata rautalankaoksia -20 asteen pakkasessa valkoisiksi aatonaattona, ja toivoa, että ne kuivuisivat aatoksi paketointikuntoon. 
Loppu hyvin kaikki hyvin, lahja oli paketissa ja pakettiin oli sujautettu lappu jossa luvattiin pakkasten hellitettyä kasa lisäoksia aattohetkellä hieman harvaksi jääneeseen joululahjavalaisimeen. Pakkaset menivät, ja menivät muuten helteetkin ennenkuin lamppu kattoon saatiin. Nyt se kuitenkin on siellä ja on edeltäjäänsä monin verroin kauniimpi. Omaakin valaisinta voisi siis hieman kohentaa, kun vaan jaksaisi punoa niitä oksia. Ajatuksestakin sormet tulevat kipeiksi!

Tämän vuoden lahjasaldoa esiteltäköön sitten aattoillan jälkeen, mutta kova tohina tuolla pajalla on meneillään joten eiköhän jotain käsillä tehtyä ole tänäkin vuonna luvassa. Sori vaan, sukulaiset! 

8 kommenttia:

 1. Onpa todella herkän kaunis valaisin. Kelpais mulle heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä suosikki. Jos viitsisin, tekisin itselleni v a l t a v a n kokoisen tällaisen. vaan en kyllä viitsi, on nimittäin aivan mahdoton homma.. huh! Ajatuskin karmii.. =)

   Poista
 2. Parempi myöhään kuin milloinkaan:-) mutta nätti se on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin minä oon yrittänyt itsellenikin todistella.. ;)

   Poista
 3. Kaunis valaisin. Millä tekniikalla se on tehty? Nimim. jos saan joskus hulluuskohtauksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggasin aikanaan tarkemmin valaisimen teosta täällä http://annukanaurinkoiset.blogspot.fi/2012/02/koynnos.html Käy kurkkaamassa! Se on siis punottu alumiinitölkin palasista ja rautalangasta, hyvin yksinkertainen tekniikka. Parolan aseman Katja on tuon köynnösidean alkujaan luonut.

   Poista
 4. Kaunis! Mutta varmasti kivulias...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, vähän on sormet olleet hellänä näitä väännellessä. Automatkat saa kulumaan näppärästi pelkääjän paikalla näprätessä.. :)

   Poista