Sivut

1.3.2012

Viidakkomekko



Ystävän 1-vee pukeutunee synttäreillään iloiseen viidakkomekkoon! Aika tarkkaan vuosi sitten ompelin omille tytöille vastaavat mekkoset, ja kankaana käytetystä, tarkkaan jemmatusta pussilakanasta jäi parin kokonaisen kuvioraportin lisäksi vajaa pätkä kivaa kuosia. Ja siitähän riitti kivasti toiveesta tehtyyn mekkoon! Kaava on oma, kangas vanha pussilakana. Ihanan pirteä ja reipas mekkonen!


Lahjaksi neitonen sai meiltä jo perinteeksi muodostuneen hernepussi-pussin kivoissa kevään väreissä. Kevät tulee kohisten, aika kivaa kun räystäät tippuvat ja aurinko lämmittää!


7 kommenttia:

 1. Kivan mallinen mekko! Ja tässä on ripaus modernia ja ripaus vanhaa kanttauksien takia, tykkään kovasti :) Ja hernepussit on oiva lahja, niillä voi keksiä vaikka mitä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuoseja ja söpö mekko!

  VastaaPoista
 3. Kauniin mallinen mekko, hyvin käy tuo vanha pussilakana siihen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anni, Teri, Enya ja Laura! Vanha lakanakangas on siitäkin kiva mekkomateriaali että se on kevyttä mutta kestävää. Voi huoletta antaa lasten syödä mansikoita mekko päällä, tarvittaessa mekon voi heittää 60 asteen pesuun kankaan sen enempää kärsimättä. (Eikä noin värikkäässä tahrat edes näy) :)

  VastaaPoista
 5. Kivalta tuo mekko 1vee neitokaisen päällä näyttikin, kun eilen sitä ihailin:)

  Sanna

  VastaaPoista
 6. Hauska kangas, kiva malli, kokonaisuudessaankin siis tosi hieno mekko!

  VastaaPoista