Sivut

20.3.2012

Paljonko kello on?Kirpputorilta löytyi uusvanha "kakkuvuoka", kai kynttilöille tms. koriste-esineille tarkoitettu 2-3 cm syvä astia. Porasin siihen reiän keskelle, spraymaalasin kellonkoneiston näkyvät osat viisareineen valkoiseksi ja kiinnitin paikoilleen. Nopea homma, eikä enää tarvitse wc:ssä ihmetellä tuleeko aamulla kiire vai ei. Kello kyllä kertoo että kiirehän se jo on!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Idean alkuperästä en tiedä, ehkä oon jostain imuroinut, ehkä en, ei mitään muistikuvaa. Mutta niinhän se usein onkin, alitajuntaanhan ne ideat jäävät ja sieltä sitten pulpahtelevat tehdyissä jutuissa ja suunnitelmissa. :)

   Poista
 2. Todella hieno kello! Ja noi edelliset, vaatteet, vau! Sä oot todella taitava kyllä käsistäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos Taina! Intoa on ja taito karttuu tehdessä, vai mites se meneekään? :) Ja onneksi ihmiset ovat auttavaisia, muuten olisi liian innostuksen seurauksena ollut tämäkin kello susi jo ennen käyttöönottoaan - puutyökurssilla sivujuttuna tätä tein ja yritin väkisin runnoa koneistoa paikalleen, kun 'eihän se nyt sen kummempi juttu voi olla!'. Onneksi opettaja tuli ojentamaan ja kertomaan, että olin parhaillaan tekemässä perusmokaa (voimalla runnomassa viisareita paikalleen ja kiristämässä koko systeemiä viisareista pyörittäen) jonka lähes puolet yläkoulun puukässän oppilaistakin tekee (ja jonka jälkeen kello on rikki ennen kuin patteriakaan on laitettu paikoilleen). Jep jep, mistäs sen ois voinut tietää kun ei ole koskaan kelloa koonnut.. =)

   Poista
 3. Kuten Minnikki tuossa ja mainitsee: wau mikä idea!! :))

  VastaaPoista
 4. Ihana kello! Itse olen etsinyt kivan näköistä sopivan rustiikkia kelloa, mutta ei ole vielä löytynyt. Ei tullut mieleen, että sellaisen voisi tehdä itsekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä maailma avautui nyt itsellenikin, miten paljon kivoja kelloja saisikaan aikaiseksi kirpputoriromppeesta! Kuinka paljon ihminen tarvitsisi kelloja? =)

   Poista