Sivut

26.3.2012

Kahvikuppineulatyyny
Nappasin kirpputorilta mukaani suloisen kahvikuppiparin, hintaa vain 0,80e. Siitä syntyi pitkään 'to do' -listalla roikkunut kahvikuppineulatyyny. Neulatyynyosan kangas on samaiselta kirpputorireissulta löytyneestä vanhasta pöytäliinasta. Alunperin tarkoitukseni oli liimata kuppi kiinni tassiin, mutten raaskinut. Jos vaikka kupille keksii muuta käyttöä. No joo. Ehkäpä hyvä näin, sillä ommellessa voin nyt tiputella ylimääräiset langanpätkät ym. lautaselle ja siitä sitten kipata roskiin ja kuppikin kulkee näppärämmin matkassa erillisenä.

10 kommenttia:

 1. Oi, ihana! Ja mikä värien harmonia. Tykkään. On pitänyt tehdä tällainen itsellekin, mutta mä olen nyt niin rakastunut tuollaiseen ranteessa pidettävään neulatyynyyn (pitäisi vain tehdä vähän kauniimpi uusi versio). Tällainen kuppi+tassi ei ehkä toimisi siinä tarkoituksessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no ei ehkä kahvikuppi ranteessa olis toimivin mahdollinen ratkaisu. :) Mutta voishan sitä olla monta neulatyynyä (ihan niinkuin niitä useampaa tarvitsisi..) =)

   Poista
  2. Voi kyllä, neulatyynyjä pitäisikin nimenomaan olla useita. Joka pöydän kulmalla. Olisi aina lähellä :) (Ai niin, pst. Mä lähetin sulle eteenpäin yhden tunnustuksen, tuolta blogista löytyy, mikäli haluat jakaa eteenpäin tai olla jakamatta :D )

   Poista
  3. Niin, no ei kyllä huonompi ajatus tehdä niitä vielä muutama lisää - ranteeseen ja vaikka sitten parille pöydänkulmalle töröttämään. Johan tuolla kangaskasoja pitkin tasoja lojuukin, ei niiden joukosta enää pahasti silmään yksi (tai kaksi) neulatyynyäkään erottuisi. ;)

   Niin, ja iso kiitos! Pitäisikin ottaa itseäni niskasta kiinni ja koota pari hiljattain saatua tunnustusta yhteen. Miten niin laiska..? =)

   Poista
 2. Voi miten ihastuttava neulatyyny!

  VastaaPoista
 3. Hurmaava ja niin keväinen! Saako linkittää Paperiliittimen Naamakirjasivulle?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riikka! Keväinen on eittämättä ehkä kuvaavin termi tälle neulatyynylle! :) Toki voit linkittää jos tahdot.

  VastaaPoista
 5. Upein neulatyyny mitä oon nähnyt, ihan loistava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Jostain tuo idea on apinoitu, mutta tosiaan loistava on. :)

   Poista