Sivut

4.3.2012

Kolme kehystä

Ideakirjaan tallentui lukioaikoina vuosia sitten piirrustuksia ikkunanpokasta tehdystä valokuvakehyksestä. Sellaisesta pienestä, kolme- tai kuusiruutuisesta, hieman kuluneesta, aaltoilevalla lasilla. Ikkunanpokia on metsästetty vaihtelevalla innokkuudella siis jo vuosia, joitakin potentiaalisia on tullut vastaankin ja muutamia haalittu muihin projekteihin. Mutta sitä valokuvakehystä, sitä ei ole löytynyt.Ärsytti, joten päätin ratkaista kehysongelman toisella tavalla. Marketin alekorista löytyi kasa pieniä 14 x 17 cm kehyksiä puoleen hintaan, ketjua, koukkuja ja ruuveja sekatavaraliikkeestä. Ruuvailuun sain apua, hatunnosto miehelle kärsivällisyydestä! Sommittelu kun ei minulta käynyt ihan niin nopeasti kuin se kaksilahkeisilta ehkä yleensä käy.. ;)

En ole vieläkään osannut päättää jatkanko ikkunanpokan etsimistä vai korvaisiko tämä kolmekehyksinen riippuva taulu saman asian. Visiot ovat joskus uskomattoman sinnikkäitä!

8 kommenttia:

 1. Minulla on sama robleema.. juuri viikonloppuna kiersin kehyksiä etsimässä vauvakuviin. Ei löytynyt.. Ihana tämä sinun kehys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä muuten onkin että valmiisiin kuviin on vaikea löytää kehyksiä, mutta (ainakin minä) löydän muuten kehyksiä sitten pilvin pimein, kuitenkaan tietämättä mitä niihin vois pistää! =)

   Poista
 2. Aivan ihana kehysidea!! <3 Olen käynyt joskus aiemmin vilkaisemassa blogiasi, mutta nyt liityn kyllä lukijajoukkoonkin! :) t.Hanna-Maija

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Kiva kun poikkesit, ja kiitos kivasta ompelumaratonseurasta! Syksyllä kenties uudestaan? :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi! Syksyllä varmasti uudestaan! :) Perjantaina haen itelleni saumurin!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea uudelle saumurille! Ja niin siinä siis kävi, kerran kun kokeilee niin ei osaa olla ilmankaan, mehän sanottiin! =)

   Poista