Sivut

28.2.2015

Pieni konjakinvärinen olkalaukku


Kierrätettyä kauniin konjakkista, unelmanpehmeäksi kulunutta nahkaa ja tarkkaan varjeltua, käsin virkattua perintölakanan reunapitsiä. Lisäksi metallihampainen vetoketju, ja kaikki mitä tarvitaan, on tässä.Laukku, jonne mahtuu kaikki tarpeellinen, eikä yhtään ylimääräistä. Sisällä muutama tasku ja lokerikko, jotta puhelin välttyisi naarmuilta ja pankkikortti ei sotkeutuisi avaimiin. Toimii pitsillä tai ilman, ja vanhat kulutuksen aiheuttamat jäljet tekevät siitä niin kovin kauniin. Kestosuosikki jo nyt!

28 kommenttia:

 1. Tosi sievä!!! Ihanaa kierrätystä <3

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta sanoa kuin että ihana :)

  VastaaPoista
 3. Taas kerran huomaan kiinnittäväni huomioni ihan epäoleelliseen asiaan. Tuohon pitsiin nimittäin. En saa vanhoilla tihrusilmilläni aivan tarkkaa kuvaa siitä, mutta minun mielestäni se ei ehkä olekaan virkattu, vai onko? Keskellä oleva soikion mallinen kuvio ei ollenkaan näytä virkkaukselta. Mutta nätti laukku jokatapauksessa. Pitikö vaihtaa nahkaneula?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaan silmään tuo näyttää kyllä virkatulta, mutta äärimmäisen pienellä koukulla. Todella hieno pitsikin siis laukun lisäksi :)

   Poista
  2. Ootte te vaan tarkkoja! :) Tarkemman tutkailun (ja suoranaisen syynäyksen, heh) päätteeksi arvelen että pitsi todellakin lienee nyplättyä, tosin ainut mikä sen paljastaa kunnolla on tuo soikion mallinen kuvio. Teollisesti valmistetulta se ei kuitenkaan vaikuta, pieniä epätasaisuuksia löytyy sen verran runsaasti.

   Ompelu sujui aika mukavasti paksuudeltaan 100 -luokan neulalla ja yllättävän kivuttomasti Huqsvarna veti nahkaa. Tikkauslankaa ei jaksanut vetää kunnolla jotta tikki olisi ollut symmetristä ylä- ja alapuolella, mutta onneksi niitä kohtia oli hyvin vähän. Testaamaan vaan nahkaompelua! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sellaista yritinkin, kuitenkin yritin sujauttaa mukaan pienen jujun. Vähänhän toi juju on iso kun noinkin massiivisesta pitsistä on kyse, mut se vaati päästä nahan kylkeen.. =)

   Poista
 5. Tämä on ihana! Minullakin on pieni nahkapala jemmassa josko siitä laukun saisin... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilemaan vaan! Varmasti saa laukun tai pussukan, eikä oo ees vaikeeta! Vähän ehkä työlästä paksuimmissa kohdissa, mutta aika kiitollista ommeltavaa kun asetukset saa kohdilleen. :)

   Poista
 6. Oijoijjoij kun on niin sievä <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Oliskohan nurkissa vanhaa nahkatakkia jolle näyttää saksia! Tuo pitsin lisääminen on piste iin päällä <3

  VastaaPoista
 8. Kaunis. Hienosti koristeltu ja tunnearvokin jo valmiiksi mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnearvo tekee tästä ehkä sen kaikista rakkaimman vaikutuksen. <3

   Poista
 9. "Kestosuosikki jo nyt" on paras fiilis ikinä :-)

  VastaaPoista
 10. Täydellinen pieni laukku ja kätevä kun voi pitää pitsillä tai ilman!

  Tervetuloa kuikkimaan minun blogiini: talotarinoi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerila! Piipahdan vastavierailulla samantien! :)

   Poista