Sivut

15.2.2015

SiksakJumittaa. Inspraatiota ja innostusta löytyy jos johonkin suuntaan, puuhaa riittäisi vaikka muille jakaa. Toteutus kuitenkin jumittaa. Yksi iso ja inspiroiva tavoite on Project 333, jonka aion toteuttaa vielä tämän vuoden aikana. Sitä ennen pitäisi kuitenkin kartoittaa omaa pukeutumistaan, miettiä ja pohtia tarpeita, sitä, mitä vaatetukseltaan haluaa. Iso ja hankalaltakin tuntuva asia on työpukeutuminen - rentoa ja joustavaa on oltava, mutta samalla haluaisin jujua, mielenkiintoisuutta ja siisteyttä. Samalla olen valmis työntämään verkkarit, tuulipuvun housut sekä tavalliset hupparit ja  t-paidat roskikseen! Jos teillä lukijoilla on hyviä vinkkejä takataskussa etenkin housujen suhteen, kuulisin mielelläni lisää. Alan olla jo siinä määrin epätoivoinen, että pian marssin paikalliseen ketjuliikkeeseen ja hankin pelkkiä jumppatrikoolegginssejä työhousuiksi - eipähän tule polvipusseja, kulumaa tai edes haalistumia! Kuvassa näkyvät siksak-leggarit eivät varsinaisesti auta tilannetta pätkääkään, niin ihanat kuin ovatkin, mutta tulipahan ommeltua. Epätoivosta kielii myös ponnari, joka on vuosien jumittamisen jälkeen muuttanut niskasta takaraivolle. Miten niin nuhjuinen olo pitkän ja pimeän talven jälkeen?! 


13 kommenttia:

 1. Miten minusta sinä näytät täällä blogissa aina niin raikkaalle ja aurinkoiselle! Nuhjuisuus on sinusta kyllä tosi kaukana. Ompele itse jumppahousut, osaat varmasti! Tee mukavista, joustavista kankaista housuja kivoilla leikkauksilla. Inspiraatioitahan voi hakea niistä valmiista housuista. Tsemppiä toteutusjumin purkamiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no sehän on vaan plussaa jos ees näyttää freesiltä, vaikka sisäisesti olo olisikin nuhjuinen. Oon miettinyt paljonkin työhousujen ompelemista itse, mutta materiaalilta vaaditaan paljon. Collegehousut (jc, talvitrikoo, perustrikoo ym.) puoltavat paikkansa joissain tilanteissa, mut sitten se todellinen kulutuskestävyys punnitaan käyttöiässä. En tiiä toivonko liikoja, mutta jos jostain löytyis housukangas joka kestäis vuodenkin hyvänä? Tähän mennessä tosiaan ainoastaan kaupan urheiluvaatteet ovat lunastaneet tän lupauksen. Siisteys ja etenkin asiallisuus on kyllä sitten niistä kaukana, ellei sitten ole töissä kuntosalilla ohjaajana. MIelelläni kyllä kulkisin urheiluvaatteissa 24/7, sen verran mukavia ovat! :)

   Poista
 2. No mutta noihan on hienot! Ja käheet! Ja aivan mahtavat! Ja vielä pirteät ja siistit ja hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitos! Pitäisi ehkä muuttaa omaa käsitystään leggareista - ei pitkät kalsarit, vaan ihka oikeet housut?! ;)

   Poista
 3. Mulla on NIIN tuo sama tunne. Sinä kyllä näytät freesiltä ja ihailen aina, kun Sinulle niin kauniisti istuu kaikki ompelemasi vaatteet! Täällä myös siis vaatekaappi-, kampaus- ja pukeutumispohdintaa! Ehkä pitäisi pitää joku vertaistukitapaaminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan se toisen silmin katsominen mikä tekee positiivisen tepposen! Ja siis nimenomaan hyvän sellaisen! Vertaistukitapaaminen vois tällaisessa tilanteessa olla enemmän kuin paikallaan, sillä itse ainakin huomaan jumittavani niissä iänikuisissa samoissa vaatteissa ja tyylissä, vaikka paljon muutakin voisi kokeilla. Ei hyvä että kieriskelet samoissa pohdinnoissa, mutta hiukan helpottavalta se tuntuu näin niinku kohtalontoverina - en ole yksin! =)

   Poista
 4. Sellainen virtuaali Top-Model tapahtuma, jossa voimme ehdotella toisillemme vaatteita mallin ja värienkin suhteen, uusi kampaus yms.... Ilmoittaudun heti
  Legsut ovat päheet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä huippuidea! Virtuaalinen Top-Model tapahtuma. Mukana!

   Poista
  2. No vähänkö pähee idea!! :D Mites tätä vois lähteä jalostamaan? :D Ulkopuolisen silmin katsoessa on kyllä se hyvä puoli, että toiset osaavat nähdä itsestä sellaisia asioita, joita ei osaa edes ajatella. Viikonloppuna blogia varten kuvatessani mietin kyllä, että jos viitsimistä löytyisi, olisi hyvä kuvata kaikki mahdolliset (tai ees yleisimmin käytetyt) vaateyhdistelmät päällään ja vertailla niitä rinnakkain. Siinäkin varmasti näkis yhtä sun toista, jota ei perusarjessa osaa edes ajatella. Ja jos vaikka sais niitä peräänkuulutettuja uusia ideoita! :)

   Poista
 5. Postauksesi ilmestyessä kävin ensin vain pikaisesti katsomassa kuvat: ai herkku, olet ommellut noin huiput leggarit - joista haaveilen mutten uskalla toteuttaa.
  Ajan kanssa luin sitten tekstin ja huomasin et sullahan on ongelma - sama kuin mulla! :-D En tiedä mitä teet työksesi, mutta minäkin tarvitsisin siistejä, joustavia ja lattiakonttausta pelkäämättömiä työvaatteita. Olen pohtinut, että erilaiset leggari-tunika-yhdistelmät voisivat olla yksi ratkaisu ongelmaan, mutta lisävinkkiä kaipaisin minäkin. Tsemppiä haasteen pariin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, kohtalontoveri! :) Pitää pureskella tätä asiaa ja palata aiheeseen jos/kun keksin jotain järkevää. Siis j o s, sen verran pitkissä kantimissa tää asia on ollut. Mutta eikö oo haastavaa löytää järkeviä housuja! Leggarit olis hyvät, mutta kovin pitkät tunikat eivät mun tapauksessa töissä toimi. Semihyvä ratkaisu on ollut ompelemani piilotaskutunikat (http://annukanaurinkoiset.blogspot.fi/2014/10/diy-piilotasku.html ja http://annukanaurinkoiset.blogspot.fi/2014/09/collegepaidan-jippo.html ) mutta nuokin vaativat rohkeutta (tai asennemuutosta) että pelkillä leggareilla voisin kuvitella hipsiväni töissä. Siksi ajatus liikkuu urheiluhousuissa, niissä leggarimaisissa, mutta kuitenkin napakammissa ja hiukan paksumman oloisissa. Nykyään kulutan töissä pääasiassa ostofarkkuleggareita, joskus itse tehtyjä collegehousuja. Pelkkää collegeakaan kun ei viitsi pitää sekä ylä- että alaosassa, tulee semmonen ysäriolo. Kyllä on naisena olo nyt hankalaa, valivali.. ;) Mut ollaanpas asiassa vielä jatkossakin, vinkkaa jos saat kuningasidean! :)

   Poista
  2. Lupaan vinkata. Niin kuningas- kuin kuningatarideoiden suhteen. ;-) Mutta nuo piilotaskutunikat . niitä mun on testattava. Pakko! :-)

   Poista