Sivut

9.2.2015

Joka tytön must-have!Kun on tarkka, tyylinsä tunteva ja määrätietoinen nuori neitokainen, pitää mukana kuljettaa kaikista tärkeimpiä tavaroita. Ja ne tärkeimmät tavarat, nehän voivat  lähes mitä tahansa ponnareista värikyniin, kivistä timanttikruunuun, eriparisukista (tietenkin, sehän on kuulemma nyt in!) wc-paperihylsyihin, käpyihin, kynsilakkoihin, teippimyttyihin tai vaikka lattialta kerättyihin langanpätkäkasoihin. Eikä mikä tahansa pussukka tietenkään sovi olalle keikkumaan, senhän nyt tietää jokainen nainen! Marjapuuronpunainen keinonahka ja leveä pitsi, ei ehkä se kaikista vakuuttavimmalta kuulostava yhdistelmä, mutta toimii. Niin on pienten neitokaisten maailma pelastettu, tärkeimmät tavarat tallessa ja mikä tärkeintä, kaunis laukku olalla. 

Kangas Eurokankaan palalaarista, pitsi Karnaluksilta Tallinnasta. 

14 kommenttia:

 1. Ihan ihanat ja voin vain kuvitella, kuinka tärkeät on tytöille <3

  VastaaPoista
 2. Ui jui! Kyllä nyt neitojen kelpaa! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä somat, pitsi pehmentää mukavasti lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se yllättäen sopi paikalleen kuin nenä päähän tai nappi silmään! Kumpikaan materiaali ei yksinään sytyttänyt, mutta kahdestaan muodostavat hyvän kimpan. :)

   Poista
 4. Tottakai laukun pitää olla juuri oikeanlainen! Suloiset laukut pienille muotitietoisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MItäpä sitä kieltämään! Kyllähän sitä unelmalaukun ottaisi omalle olalleenkin keikkumaan. Ei taida vaan niitä unelmalaukkuja saada oman koneen paininjalan alta.. ;) Onneks näille pienille riittää vielä äidin tekemät! <3

   Poista