Sivut

28.4.2013

KukkapaitaOmpelujumi on käynyt mökkiimme taloksi. Mitään ei tahdo saada aikaiseksi, "plääh"-olo valtaa vartin suristelun jälkeen ja kaikki paininjalan alta tulleet tuotokset ovat jollain tavalla mukamas huonoja. Onni on että jumi vaihtaa maisemaa yleensä ennemmin tai myöhemmin, tässä tapauksessa näköjään myöhemmin, mutta sekin aika koittanee vielä. 

Narulla roikkuva paita on jo aikaa sitten ommeltua perusjuttua - malli joku Ottobren perusraglaneista, toteutus ilman mitään sen kummallisempia kommervenkkejä. Kiva se on, pirteä ja kesäinen. Leveydeltään 104 cm, pituudeltaan 110 cm. Pituutta on ehkä hiukan liikaa, mutta ettei vaan jäisi liian nopeasti pieneksi! Joku kun tuntuu venyttelevän neitosia harva se yö, milloin niistä on tullut noin isoja?

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana paita on! Tykkään tosi paljon tuosta kuosista - harmi, ettei sitä ole itselläni yhtään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää pala oli erittäin hyvin marinoitunutta - tais olla ihan ekojen paikallisen oe-ryhmän kangaskimppojen tulosta Saksasta. =)

   Poista
 2. Jumi on tosi kelju, kun se iskee. Etenkin sellainen jumi, jossa haluaisi tehdä jotain, muttei sitten oikein saakkaan mitään tehdyksi. Onneksi ohimenevää. Kaunis on tuo kukkapaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut niin totta! Ehkä työn alla on vaan huonossa vaiheessa olevia, tai muuten vain tylsiä ompeluksia jotka eivät motivoi? Vaan kai sitä pitäis verhotkin joskus ikkunaan saada, onhan täällä asuttu kohta jo 6 kk.. =)

   Poista
 3. Jumitukseen auttaa tosiaan aika. Sittenkun on jo luovuttanut, niin ne omat aikaansaannokset alkaakin yhtäkkiä näyttään taas ihan kelvolliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luotan tuohon. Se on muuten jännä juttu että jumitukseen liittyy tosiaan krooninen alemmuuskompleksi omien töiden suhteen! Tai sitten vaan toistuva mokailu, joka pistää ärsyttämään entistä enemmän. :)

   Poista