Sivut

5.4.2013

Avoimet kehykset
Rasti seinään! Takana on 4,5 kk asumista uudessa kodissa ja nyt viimein tuntuu siltä että ei ole väärin jos ripustan ihanan valkoisille ja virheettömille seinille tauluja. Koska mekkoja ja hameita tuntuu syntyvän enemmän kuin ehditään käyttää, halusin neitosten huoneeseen jonkin naulakon tai vastaavan johon kauneimpia voisi ripustaa esille. Perinteinen naulakko ei tuntunut kuitenkaan hyvältä ajatukselta, ja varastossa  oli kasa listoituksesta ylijääneitä listanpätkiä. Niin syntyi ajatus avoimista kehyksistä.
Toteutus oli hyvin yksinkertainen - listat sahattiin määrämittaan (62 x 68 cm) ja kiinnitettiin toisiinsa. Kehyksen yläreunaan ruuvasin koukun johon saa henkarin roikkumaan. Nyt nukkumahuoneen seinällä on vaihtuva mekkonäyttely. Ja niin - edelleenkään en sentään raaskinut rei'ittää seiniä nauloilla vaan tälläkin kertaa kiinnitykseen on käytetty 3M:n taulukiinnittimiä. Joku raja sentään!

13 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea! Ja nuo hamoset = <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En muista mistä se ajatus lähti, mutta siinä ne nyt ovat. Kesäksi vois laittaa pirteemmät mekkoset tuomaan vähän väriä!

   Poista
 2. Voi itku kuinka ihana idea, ja nuo mekkoset! oot sä vaan näpsä! <3

  VastaaPoista
 3. Mahtava idis. Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs oot taas keksinyt.. :D
  Sulle on haaste:http://jennynkeskeneraiset.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, onpas kiva haaste! Toisen noista oonkin saanut ja paljastuksia on tullut lipsauteltua pariin otteeseen, mutta tuo kässäjuttu oli tosi kiva! Pitääkin pohdiskella! Kiitos!

   Poista
 5. Persoonallinen lisä huoneeseen ja kiva idea ylipäätään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Pitko! Vähän mä vieläkin katselen kehyksiä sillä silmällä kun huoneeseen menen, mutta olkoon nyt tuossa paikoillaan jonkin tovin ainakin - tai kunnes joku uusi ajatus valtaa mielen! :)

   Poista
 6. Vau, kuinka ihana idea! Rakastan tällaisia itse hoksattuja hienoja ideoita (jotka minä sitten voin tarvittaessa kopioida ;D).

  VastaaPoista