Sivut

25.12.2011

Elefanttitunikat


Joulupukin paketeista paljastui tänä jouluna kolme iloista elefanttitunikaa. Kaksi koossa 92 cm omille tyttösille ja yksi 86 cm kummitytölle. Kangas on Hamburger Lieben ihanaa Elephant Love -trikoota kaikissa kolmessa värissä ja kaavana käytin Ottobren Dreamland -kaavaa muokattuna pitkänmalliseksi tunikaksi. Pienintä tunikaa varten lisäksi pienensin kaavaa vaikka reilu siitä taisi silti tulla. No, lapset kasvavat!
Alan päästä sinuiksi trikoon ompelun kanssa ja suurilta mokauksilta vältyttiin, mutta saumurin kanssa meillä on edelleen viha-rakkaus -suhde. Opetellaan kuitenkin parhaillaan sietämään toistemme huonojakin puolia, sillä on näiden lastenvaatteiden ompelu vaan aika ihanaa - eikä vähiten mahtavien kuosien ja värien takia!

9 kommenttia:

 1. Kiitos Meeri! Tytötkin tykkäsivät, onneksi, vähän jännitti etukäteen miten käy. Lisäksi jännäsin olivatko edes sopivan kokoisia, sovitusta kun ei voinut etukäteen tehdä. Kaikki hyvin onneksi kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 2. On se vaan ihana kuosi. Itselläni on 0,5m tuota pinkkiä, täytyykin heti joulun jälkeen ommella se paidaksi!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ompelukseen Noniin! :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Mukavan blogin löysin täältä ompeluelämää-sivuston kautta! :) Ihania tunikoita!

  VastaaPoista
 5. Moikka Hanna ja tervetuloa matkaan! :)

  VastaaPoista
 6. Ompa söötit :)

  Ihan tälläsenä käytännönasiana, millä tasolla/pinnalla otat valokuvat? En meinaa koskaan löytää sopivia kuvauspaikkoja kun aina on jotain rojua ja roinaa taustalla tai pinta on muuten liian värikäs/kuvioitu.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Salanimi ja elmari!

  Hyvien valokuvien ottaminen on kieltämättä haasteellista. Mulla on pari paikkaa kotona joissa valon määrä on riittävä ja ympäristö (seinät ja lattia neutraali, ei tavaroita) hyvin rauhallinen, niissä tulee pääasiassa kuvattua. Lisäksi mulla on pari isoa vaaleaa (ei valkoista) kartonkiarkkia joita käytän "valkokankaana" kuvattavan asian alla/takana. Vielä jos hallitsisi kuvankäsittelyä niin kuvien taso olisi varmasti aivan eri luokkaa, mutta siihen asti en ole (vielä) revennyt.. :)

  VastaaPoista