Sivut

7.12.2011

Virkatut lippikset

Loppusyksystä valmistui virkattu lippis Novita -lehden (syksy tai talvi 2011) ohjeen inspiroimana, lankana Kelo ja koukkuna nro 6, lipassa nro 4. Itse ohjetta en loppujen lopuksi käyttänyt juuri lainkaan, sillä mallin mukaan tehty pipo ei istunut päähäni ollenkaan. Purkamista ja uudelleen virkkaamista siis riitti, mutta nyt on pipo päätä myöten sopiva.
Myös ystävä sai itselleen pipon kun tykästyi malliin. Vaikka kantapään kautta on tullut todettua että lastenhoitoon ei päde 'siinähän sitä kaksi menee missä yksikin' niin käsitöissä se melkein menee. Tai ainakin koitan uskotella itselleni niin.. ;)

3 kommenttia:

 1. Missä pitsit, rusetit ja napit? Eiku, nappeja onkin... mut siis muut vakiojutut? ;) Hieno pipa, ihan sun tyylinen. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa onnistunut pipo! Minusta tämä sinun versiosi on kivemman näköinen kuin Novitassa ollut. :)

  VastaaPoista
 3. Pipo onnistui kyllä yli odotusten! Ja jopa minä, joka tosi huonosti osaan käyttää hattuja, tulen käyttäneeksi tätä. :)

  Kati, Novitan malli oli alkuun kiva lehdessä, mutta omaan päähän se ei oikein istunut ja alkoi näyttää lehdessäkin tylsältä. Onneksi aina voi purkaa ja tehdä soveltaen uutta. :)

  Maija, se koriste jota tuohon sivuun suunnittelin olis sisältänyt pitsit, nauhat ja rusettiröyhelöt. En saanut vielä aikaiseksi, mutta napit sentääs on! ;)

  VastaaPoista