Sivut

14.9.2012

Pitsilinnut

Meillä harrastetaan metsästystä. Tai siis rakas kanssaeläjäni harrastaa. Tähän liittyen olisi kuulemma hienoa saada takan päälle nököttämään komea täytetty lintu. Jaa, mitäs me asiaan keksittäis..
Sehän on lintu! Korea pitsilintu, nököttää yksinäisenä orrellaan.
Oh, mikäs se tuolla on?
Mikäs sinä olet miehiäsi?
Kaksin aina kaunihimpi. <3
Pitsilintujen kankaat ovat Tildaa ja Eurokankaan palalaarilöytö, pitsiliinat käytettyjä lahjoituksena saatuja. Kaava on oma.

Tarjotessani lintuja takan päälle sain osakseni huvittuneita hymähdyksiä, mutta onneksi neitoset adoptoivat linnut rutistuksiinsa silmänräpäyksessä. "Äiti, minä lakastan lintua hiiveesti! Näiiiin paaajon!"

10 kommenttia:

 1. Mielettömän ihanat linnut! Ihanaa kierrätystä :)

  VastaaPoista
 2. Eikä, ihania! Tällaisia täytettyjä lintuja minäkin huolisin takkani (takkamme...) päälle :) Tosin voisi olla, etteivät tällaiset ihanuudet meilläkään sinne jäisi. Aivan mahtava idea. Ja pikkuisen minua nyt jo mietityttää, että kuinka ihana aarrearkku sinulla näitä pitsejä onkaan, kun sinulta tuntuu syntyvän _aina_ mitä upeampia pitsiluomuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsien valtaama aarrearkku on valtaisa! Olisitko heti sitä arvannutkaan..? ;) Ja lisää liinoja kotiutan aina kun sopivia löydän, joten ei se (toivottavasti!) ehtymäänkään pääse. :)

   Poista
 3. ihana idea :) ja tällaisista saisi kankaita ja värejä vaihdellen hirveän erilaisia keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja toi piirtäminen on niin helppoa että voishan niitä piirrellä erilaisiakin, useammassa koossa ja eri silueteilla..

   Poista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani! ;)

  VastaaPoista