Sivut

22.9.2012

2-vuotiaalle


Kaksivuotias nappisilmäinen kummityttö löysi synttäripaketistaan Mekkotehtaan Katariina-kaavalla tehdyn mekon. Kokoa mekolla on 92/98 cm, helmaa pidensin alkuperäiseen verrattuna jotta mekon käyttöikä venyisi. Kangas on löytö Eurokankaan palalaarista, jälleen kerran.
Koska hieno neito tarvitsee ehdottomasti myös käsilaukun, ompelin sellaisen. Mekkotehtaan kaavoja tämäkin. Olkahihnaan laitoin säätövaraa neppareilla, joten laukku on sopiva olalle jo nyt ja tarvittaessa vielä vuoden-parin päästäkin. Laukun kangas on peräisin kirppikseltä löydetystä parin euron vauvojen finecord-samettimekosta. Järkevää tai ei, mutta kun kankaan näin ei paluuta enää ollut! Vasta jälkikäteen tulin ajatelleeksi että minä oon näköjään vähän tällainen lasten silmissä "tyhmä aikuinen" joka tykkää kiikuttaa pehmeitä paketteja, mutta toivottavasti tulevat edes tarpeeseen... :)

13 kommenttia:

 1. EI tyhmä aikuinen, vaan aivan ihana kummitäti <3! Nappisilmä leikki loppuillan laukulla ja kokeiltiin mekkoakin. Sopiva oli. Aivan ihanat lahjat, jotka jäävät muistojen laatikkoon. Kiitos <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva kuulla että tykkäsi tyttönenkin! Neidit ovat jo pieninä useimmiten tarkkoja pukeutumistaan, ja siinä voi vaan aikuinen sivussa ihmetellä mistä se määrätietoisuus ja tarkkuus on opittu.. =) Meillä ainakin alkaa valikointi olla jo jokapäiväistä, huokaus! Ihanaa kuulla että säästät mekkoset, jospa niistä olisi iloa vielä joskus vuosienkin päästä.

   Poista
 2. Kyllä meidän lapset ainakin ilahtuu myös pehmeistä paketeista! sekä tyttö että poika tykkäävät kun on hianot vaatteet vaikka kaverille mennessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta että lapsetkin ovat vaatteissaan tarkkoja, jotkut ainakin. Meilläkin ovat. :)

   Poista
 3. Kaksivuotias tyttö arvostaa varmasti kaunista, itse tehtyä laukkua, jossa on vieläpä bambi!!

  VastaaPoista