Sivut

23.1.2012

Maustepurkkeja


Joulukuinen kuivien ruoka-aineiden järjestelyvimma jatkuu edelleen. Vuorossa ovat mausteet, jotka saivat uudet purkit isoista Piltti-purkeista. Tekstit kirjoitin posliinitussilla, tarkemmat ohjeet löytyvät aiemmasta postauksestani täältä, kliks! Purkkien teko sujui muuten vanhalla rutiinilla, mutta posliinitussin jälki oli muuttunut jopa aavistuksen harmahtavaksi. Hieman epäselväksi jäi oliko pigmentti jämähtänyt tussin pohjalle vai oliko se loppumassa, mutta ilmeisesti kolme viikkoa käytön välissä oli liian pitkä aika. Onneksi akuuttia tarvetta tussille ei juuri nyt ole, joten kevään juttuja varten ehdin hyvin hankkia uuden. Maustekaappia availee nykyään ilokseen, vai mitä tuumaatte? :)

3 kommenttia:

  1. Onko teidän elämä ihan chilitön?

    Kivoja purkkeja kyllä.. :) mun kaappiin ei vaan noin isoja purkkeja noin montaa mahtuisi, sen verran runsaanpuoleinen maustevalikoima kaapissa möllöttää.. mut aika herttasia kyllä nää purkit. Sun vaan pitää pitää purkit täysinä, et tekstistä saa helposti selvää. ;)

    VastaaPoista
  2. Maija: Kiitos! Ja juu, elämä on chilitön. En ole kovin hyvä chilinkäyttäjä, ja vähän kehno maustamaan muutenkin, joten meidän maustekaappi on aika yksinkertainen. :)

    Riikka: Kiitos! <3

    VastaaPoista