Sivut

13.11.2011

Isänpäivälahjaksi


Pajassa pitää kiirusta! Isänpäivälahjoiksi tehtiin tyttöjen kanssa painohommia. Isille t-paita, jonka takapuolelle helmaan tytöt saivat kumpikin painaa kädenjälkensä. Eihän se mennyt ihan niinkuin Strömsössä, mutta onneksi väri oli hyvinkin vesiliukoista ja helposti pestävissä olevaa - niin vaatteista, painettavasta paidasta kuin tukasta ja käsistäkin. Kädenkuvien alle tekstasin vielä kangastussilla kumman käsi kummassakin kohdassa on kyseessä, mutta muuten jätin paidan tarkoituksella näinkin simppeliksi. Juju onkin nimenomaan yksinkertaisuudessa ja tavallisesta poikkeavasta sijoittelusta.



Samalla vauhdilla sotkettiin hieman lisää, ja taidesession tuotoksena papat saavat hyväksi havaitut, muovikassin kaavalla tehdyt kangaskassit. Edellisistä kangaskasseista viisastuneena kokeilin kantata kassin kahvat/suun siistimmän jäljen toivossa, mutta eipä sekään mutkattomin mahdollinen projekti ollut. Tästäkin jälleen opittiin ja seuraavat kassit teen varmasti vuoritettuina tai ainakin alavaroilla huoliteltuina.



Joku varmasti ihmettelee että mitkä ihmeen Aapeli ja Peepeli? Kyseessä ovat tyttöjen raskausajan kutsumanimet (A-vauva Aapeli ja B-vauva Peepeli), jotka pääsivät tähän kuvaan esittämään miltä kassin painojälki kokonaisuudessaan näyttää. Näissäkin kädenjäljen alla lukee siis oikeasti tekijänsä nimi.

2 kommenttia:

  1. Ihanat lahjat <3 Joo, taidan itsekin tehdä seuraavat kassit suoraa vuoritettuina, jos tuntuu ettei saumurin jälki ole tarpeeksi siisti.

    VastaaPoista