Sivut

11.6.2015

Giant Circle
Joskus sitä heiluu ikiliikkujan tavoin, vailla päätä vailla häntää, aamusta iltaan. Hyppää jumpasta lennossa vielä toiseen, energiaa kun riittäisi vaikka maailman valloittamiseen. Sitten toisinaan kutsuu sohva, hyvät sarjat, ompelukone tai kasa naistenlehtiä, eikä ulko-ovesta viitsisi oikeastaan edes poistua.
 
Joskus kankaan kuosi sytyttää heti. Mieleen nousee kymmeniä sovelluksia ja toinen toistaan kiinnostavampia ideoita joihin kangasta voisi käyttää. Ja sitten on ne kankaat, jotka tarjoavat haastetta. Pyörittämistä, ajatustyötä, soutamista, huopaamista. Toisinaan kangas herää henkiin vasta vaatteena. Kuten nyt.

Energisen puuskan hieman laannuttua maltoin jälleen istahtaa hetkeksi ompelukoneen ääreen. Täydellisyyttä hipovat leggingsit ovat omalla hyväksi havaitulla kaavalla ommellut, kankaana Jyväskylän Kangaskaupan digiprinttitrikoo. Kuosin suuret pallot katoavat legginsseihin ja tuovat samalla housuihin virkistävän rytmityksen. Superkivat!


Kangas: Giant Striped Circles, Jyväskylän kangaskauppa
Kaava: oma

14 kommenttia:

 1. No on kyllä ihan älyttömän ihanat! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuosi on kuin tehty näihin. Tykkään niin paljon!

   Poista
 2. Ihan mahtavan kivan näköset pökät!!! Eilen kävin kyseisessä kaupassa ostoksilla, mutta ei osunut siellä tuo kangas silmiini. Onko kaava oma muokkaus, vai löytyykö se jostain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on niin paljon kaikkea ihasteltavaa ja hipelöitävää että ainakin minä löydän jokaisella käyntikerralla jotain uutta tai "uutta". :) Kaava on piirretty vanhoista rakkaista ostoleggingseistä, jotka olivat kiivaan käytön myötä puhki kuluneet.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Nää päällä on pakko juosta, kaikkialle ja kaiken aikaa!

   Poista
 4. Ihan sairaan hienot! Luen tosi vähän blogeja, enkä niilläkään harvoilla kerroilla koskaan kommentoi, mutta nyt on kyllä pakko. Niin on upeita vaatteita ja muita juttuja joka postauksessa, että pitänee pistää seurantaan. :) Kunpa sais itsellekin käsityökärpäsen pureman niin ottaisin mallia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos ihanasta kommentistasi! <3 Suosittelen altistautumista kässäkärpäsen puremalle, tää on aika kiva oireyhtymä! ;)

   Poista
 5. Tosi hyvät tuli! Kuvio tuo sporttisuutta!

  VastaaPoista
 6. Nämä on niin hienot! Kuosista tykkään kanssa.

  VastaaPoista
 7. Onpa kivan näköiset! Miten oletkin saanut legginseistä noin istuvat :) Hurautitko ompelukoneella vai saumurilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on superjoustavaa ja pehmeää digiä, se auttaa paljon istuvuuteen. Tein leggareista melko napakat, toki hyvä itselle sopiva kaava takaa myös istuvuutta. Saumuriommel on kyllä melko ehdoton näissä, herkästi katkeaisi langat mikäli ompeleessa ei olisi riittävästi joustoa. Kokeiltu on paikkaamalla huonoa saumuriommelta vielä huonommin sopivalla ompelukoneompeleella. ;)

   Poista