Sivut

7.9.2013

Pesulahengari
Joskus asiat voivat olla hyvinkin yksinkertaisia ollakseen vaan niin ihania. Kuten nyt vaikka pesulahengari. Aivan loistava keksintö!
Olkoonkin vanha juttu tahansa ripustaa siihen lehti roikkumaan, se sopii meille vessaan kuin nappi silmään. Iso tyhjä seinä on kaivannut ylleen jotain piristettä lähes vuoden ajan, ja nyt se on siinä. Jos totta puhutaan, ruuvin ruuvaaminen on ollut mielessä jo kuukausitolkulla - joissain asioissa kypsyttely kestää, kestää, kestää ja kestää... Mitä yksinkertaisempi asia, sitä kauemmin sen loppuun saattamiseen saa näköjään aikaa kulumaan. Muita saamattomia minun lisäkseni ruudun siellä puolen? 


9 kommenttia:

 1. Onpa teillä kauniit sävyt wc:ssä. Minulle tuo hengari-lehti-ripustus oli aivan uusi, kiva idea. Kannattaa siis välillä viljellä vanhojakin juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään! :) Ehkä mä olen vain kiinnittänyt näihin huomiota tavallista enemmän kun olen suunnitellut hengarin ripustamista kuukausitolkulla. Sitä näkee mikä on mielessä. :)

   Poista
 2. Minulle ihan uusi juttu tuo lehti henkarissa :) loistava idea!

  VastaaPoista
 3. Ihan älyttöän hyvä idea. Tuollaista meidänkin vessa kaipaaa :) Taidan ottaa tästä mallia. Pitää vain löytää jostain tuommoinen pesulahengari :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesulahengaria vaan metsästämään! Helppo, halpa ja nopea ratkaisu tylsään seinään. :)

   Poista