Sivut

13.1.2015

Prinsessaikä
¨

Neljävuotias. Hauska ikä - määrätietoinen ja itsevarma. Reipas ja iloinen. Ja niin prinsessainen! Harsoa, hörhelöä, helmaa ja kimalletta riittää jopa siinä määrin, että tämä äiti alkaa kärsiä yliannostusoireista. Eikä kai ihmekään, oma prinsessavaihe on todistettavasti ollut hyvin lyhyt ja huomaamaton, jos sellaista nyt ikinä on ollutkaan. Oikeastaan on aika hauskaa seurata tätä satumaista ilakointia sivusta, ja salaa hämmästellä neitokaisten päättäväisyyttä prinsessavaiheessaan. Jos talvihaalarin voisi selitysten pituuden perusteella syrjäyttää ulkoilun ykkösvaatteena, meillä kuljettaisiin tällä hetkellä tyllihameissa niin sisällä kuin ulkonakin. 

Tyllihameet ommeltu ( koko 116 cm) Eurokankaan harsotyllistä ja verhovoileesta, vyötäröllä leveä kultainen vyötärökuminauha. 

21 kommenttia:

 1. ihana tuo kultainen vyötärökuminauha. meidän printsessa kaipaisi kuulemma pinkkiä tyllihametta. se selkeesti puuttuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pitäähän sitä olla tyllihame joka lähtöön! ;)

   Poista
 2. Oisko tähän mitään mahdollisuutta saada tarkempaa ohjetta? Ois täydellinen meidän tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yksi tylihame vielä tulossa, voisin yrittää ottaa vaihekuvia ommellessani ja rustata jonkin yksinkertaisen ohjeen. :)

   Poista
 3. Kyseinen vaihe on musta aivan ihana :) Jatkukoon se meillä pienten tyttöjen kohdalla toivottavasti vielä muutaman vuoden :) Upeat mekot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se ihanaa! Ja sallittakoon ne hörhelöt, vaikka hieman epäkäytännöllisiä ovakin. :)

   Poista
 4. Suloinen ikä! Minun Neidillä ei ollut oikein kunnollista prinsessaikää - harmi. Olisin justiinsa tuollaisia ihania hörhelöitä halunnut ommella. Onneksi kesällä neljä täyttävällä Kummitytöllä on todella vahva prinsessakausi menossa. Hänelle taidan synttärilahjaksi jotain tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä juttu miten prinsessavaihe rysähtää toisille kympillä päälle ja toiset ohittavat sen ilman minkäänlaista ilmentymää. Hassua!

   Poista
 5. Ihanat hamoset! Oikein prinsessaista :D

  VastaaPoista
 6. Ihanat prinsessahameet, niitähän ne prinsessat tarvitsevat :).

  VastaaPoista
 7. Voi sentään miten suloisia prinsessoja <3 Meillä prinsessa-vaihe on jo ohitettu, mutta ekaluokkalaisen yleistä (ulko)vaateangstia on sankasti ilmassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh, kuulostaa melko hc-touhulta sekin! Tsemppiä!

   Poista
 8. Meillä täytetään ylihuomenna 4. Ja prinsessavaihe on jo nyt ollut pitkään päällä. :) Se on kyllä aika hauska vaihe, joten saa kestääkin niin kauan kuin kestää. Itsellänikään ei kyllä ollut lapsena mitään prinsessakautta, enkä leikkinyt edes nukeilla, joten omena on pudonnut jonkin matkan päähän tästä puusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo jaksaa ihmetyttää aina vaan - mistä se vaihe toisille tulee ja toisille ei? Ja mikä vaiheen vahvuuden määrittää? Ja voisko olla niin onnellisesti että vahvalla prinsessavaiheella vois ennaltaehkäistä jotain teinigoottivaihetta? ;)

   Poista
 9. Ihanat ihanat ihanat! Ei muuta voi sanoa. <3

  VastaaPoista