Sivut

4.1.2015

Collegetunikat pitsisomistein
Ajoittain tekee hyvää haastaa itsensä. Tällä kertaa haaste oli lyhyt ja yksinkertainen - aikaa kaksi tuntia, ei minuuttiakaan yli. Toinen, koko tammikuun kattava haaste, on käyttää ompeluun vain ja ainoastaan taloudesta jo löytyviä materiaaleja. Mieluiten niitä mahdollisimman kauan nurkissa marinoituneita.


Tavoitteenani oli ommella collegetunika. Omalla, ennen testaamattomalla kaavalla, pitsisomistein. Jännitin ehtisinkö, sillä absoluuttinen aikaraja ei koskaan ole ollut oma juttuni. Tieto aikarajasta teki kuitenkin ennakkovalmisteluista niin huolellisia että aikaa yhteen paitaan kului vain 40 minuuttia. Olkoon toinen siis!
Väljähkö kellomainen malli, kaarretut etu- ja takakappaleet, yksinkertaiset sävy sävyyn sopivat pitsisomisteet. Täydellinen yhteensopivuus lanttileggareiden kanssa. Raati kelpuuttanut, tehtävä suoritettu!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toimivat väriparina ihanasti! Vahinko, mutta aika onnistunut sellainen.

   Poista
 2. Upeat värit, hienoja yksityiskohtia ja harmooninen ja näyttävä lopputulos. 10+.

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniit tunikat! Ihanat nuo pitsit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni juju pitsien muodossa, samalla kierrätystä että varastojen tyhjennystä. :)

   Poista
 4. Mää ihastuin erityisesti tuohon turkoosiin pitsiin pääntiellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis pitsi! Kävi tuuri, se löytyi SPR:n kirpparilta pilkkahintaan. Alkuun en meinannut raaskia käyttää pitsiä lainkaan, mutta tähän se suorastaan kuului. :)

   Poista