Sivut

16.1.2015

Tylliunelmia
Jos edellinen postaus tylliunelmista ei vielä aiheuttanut yliannostusta, niin tämä pläjäys hoitanee homman kotiin. Prinsessaunelmia tutulla kaavalla - paljon pehmeää tylliä, hyväksi havaittua harsomaista voileeta ja kimaltava vyötärokuminauha. Näissä voilee päällä, aiemmin ommelluissa voilee toimitti vuorin virkaa. Kaksi hulmuavaa hametta omille, yksi prinsessaikäiselle kummitytölle. Niin tykätyt, niin överit!

9 kommenttia:

 1. Prinsessajutut näin pojan äitinä on aina yhtä ihastuttavia! Herkulliset hameet!

  VastaaPoista
 2. Mistä nuo kruunut on..? Olisiko tällainen kovin vaikea tehdä..? Itse en juuri lainkaan ompele mutta voisin yrittää, jos tuo ei olisi kamalan vaikea tehdä..onko tuota kimaltavaa vyötärökuminauhaa siis valmiina..?
  Kyselee Nohna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunuja myydään tosiaan H&M:llä, siellä oli myös sellaisia metallisia versioita. Tyllihame ei sinänsä ole vaativa ja rakenteeltaankin hyvin yksinkertainen, mutta rypytyksen kanssa saattanee olla hermo hiukan kireällä. :) Mulla on työn alla vielä yks tyllihame, joten jos sattuisi valoisa päivä, voisin ottaa vaihekuvat ompelusta.

   Poista
  2. Se olisi enemmän kuin mahtavaa saada tästä ohjeet :) harmi kun tuota vyötärökumpparia ei saa lähempää, tai ainakaan ei ole tietoa.
   Nohna

   Poista
 3. ^ Mä voin kertoa, että noita kruunuja myydään H&M:llä :) Ainut kaupan kruunu, joka on meillä kestänyt leikeissä…

  Ja mistä tuollaista vyötärökuminauhaa saa? Mä tarvitsisin yksiin esiintymisasuihin tuollaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyötärökuminauha on ostettu Karnaluksilta Tallinnasta. Voi kun saisikin Suomesta jostain, tälle olis kysyntää!

   Poista
 4. Vau mitä prinsessoja! Nostan hattua, että olet jaksanut noita ommella nelin kappalein!

  VastaaPoista