Sivut

4.1.2015

2014 kootut


Vuosi 2014 on ollut varsin tiivis ja elämäntäyteinen. Blogin historiassa ensimmäinen, jona on ollut ajoittain vaikeaa löytää aikaa kirjoittamiselle. Toisinaan intoa olisi ollut, mutta aikaa ei löytynyt nimeksikään. Toisinaan aikaa taas löytyi, mutta kroppa ja mieli hakeutuivat yhdessä tuumin sohvannurkkaan eivätkä päästäneet aikomusta toteuttamaan itseään. Kaikesta huolimatta vuosi 2014 on ollut käsillä tekemisen suhteen inspiroivin ja luovuutta ruokkivin pitkään pitkään aikaan. Hyvää flow'ta on ollut enemmän kuin aikoihin, vaikkakin määrällisesti tekeminen on ollut vähäisempää.


TammikuuHelmikuuMaaliskuuHuhtikuuToukokuuKesäkuuHeinäkuuElokuuSyyskuuLokakuuMarraskuuJoulukuuPaljon on vielä suunnittelun asteella, piirroksina paperilla, roikkumassa nuppineuloilla ilmoitustaulussa, kiehtovina ajatusleikkeinä, viittä vaille valmiina toteutukseen. Mitään lupauksia en uskalla antaa, mutta uskoisin vuoden 2015 tuovan mukanaan vielä määrätietoisempaa omaa suuntaa, selkeyttä, tekemisen meininkiä. Sellaista mielenkiintoista seikkailua!


6 kommenttia:

  1. sullon kyllä ihana vuosi ollut. muistan monet tekemiset vuoden varrelta. iloista uutta vuotta ja paljon inspiraation siemeniä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Heittelen myös sulle niitä inspiraation siemeniä, jotta saadaan nähdä paljon uusia ihania Unikuu -juttuja oli ne sit ommeltuja tai piirrettyjä kuosisuunnitelmia.. tai ihan mitä vaan siltä väliltä! :)

      Poista