Sivut

29.12.2013

Mitä sitä tulikaan tehtyä..?


Vuoden viimeisimpinä päivinä tuntuu hyvältä vilkaista olkansa yli. Summata ja punnita mitä tuli tehtyä, missä onnistuttiin, mikä meni mönkään ja mikä aiheutti eniten fiilistelyä käsillä tekemisen onnesta. Tälläkin kertaa tuntui siltä että mitään ei saanut aikaiseksi (kyllä te tiedätte mitä arki on..) mutta kooste todistelee toista. Olen hämmentynyt. Onnellinenkin. Vaikka bloggaus vie aikaa, on tämä korvaamattoman ihana tapa dokumentoida tekemisiään. Toisaalta edelleenkin jaksan rehellisesti hämmentyä siitä että tekemiseni kiinnostavat niin monia (edelleen luulen kirjoittavani pääasiassa rakkaalle kanssaeläjälleni ja äidilleni), ja usein olen sanaton kun joku nykäisee tuolla kulkiessani hihasta ja kertoo nähneensä blogistani jonkun tekemäni jutun. Hassua, niin hassua.  No, se siitä. Asiaan!

Tammikuu



Helmikuu



Maaliskuu




Huhtikuu



Toukokuu



Kesäkuu



Heinäkuu



Elokuu



Syyskuu



Lokakuu



Marraskuu




Joulukuu




Vuoteen 2012 verrattuna kulunut vuosi on sisältänyt enemmän sisustusaiheisia käsitöitä. Pitsi ja metalliaskartelu ovat olleet lähellä sydäntä, samoin erilaiset valaisimet ja valosarjat. Vuosi sitten tehdyt lupaukset eivät ihan pitäneet - matonkuteet ja sahatavaraakin pölyttyy edelleen nurkassa, mutta muuten lupaukset on kutakuinkin lunastettu. Paitsi se tarvikevarastojen pienennys! Yllättävää? Ei.

Olen miettinyt paljon myös blogin suuntaa. Tähän mennessä olen blogannut pelkästään valmiita käsitöitä. Itse tekemisen takana on kuitenkin paljon ajatuksia, ideoita ja suunnittelua, kaaostakin. Ja inspiraatiota, inspiraatiota, inspiraatiota! En tiedä osaisinko purkaa sitä sanoiksi ja kuviksi, mutta jos yritän, kiinnostaisiko se? Vai pidättäydytäänkö nykyisessä?

No mitä sitten ensi vuonna? Se jää nähtäväksi! Monia kivoja juttuja, lupaan. Kiitos kun olette mukana ja tsemppaatte, joskus jätätte kommentinkin. Ne on tärkeitä asioita ne! 

Inspiroivaa tulevaa vuotta jokaiselle! 

16 kommenttia:

  1. Aivan ihana kollaasi ❤️. Niin kauniita kaikki, että yhtä ylitse muiden ei voi valita. No okei, mä tykkään ihan tosi paljon noista tyttöjen sydänpaidoista. Sun tyyli on kaunis, herkkä ja ajaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Liisa! Enpäs ole koskaan tyyliäni sen enempää ajatellutkaan, vaikka kieltämättä se on aika vakiintunut. :)

      Poista
  2. Ihania kuvia, kauniita juttuja olet tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Vuoteen mahtuu näköjään aika paljon kaikenlaista. :)

      Poista
  3. Kiitos! Blogisi yllättää aina ja yhdyn kyllä edellisiin, ihana, raikas ja ajaton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pystyn myös yllättämään. Välillä tuntuu että teen paljon muuallakin nähtyjä juttuja ja varsinkin vaateompelun osalta myös paljon perusjuttua. Toisaalta, sellaistakin tarvitaan.. :)

      Poista
  4. Superhieno vuosikollaasi! Ja nuo pienet kikattelevat ja supattelevat mallityttöset ovat mainiot <3
    Olen tykännyt hurjasti sun blogista tähän asti, mutta olen varma, että mikäli avaat fiiliksiäsi ja inspiraation lähteitäsi vielä enemmän jatkossa, se ei taatusti ainakaan blogiasi huononna :)
    Iloista loppuvuotta ja onnekasta uutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana blogi! Ja olet kyllä todella taitava ja idearikas!!! Olisihan se kiva välillä katsoa mistä idea on lähtösin, miten se toteutuu ym. Mutta varmasti luen jatkossakin :) nim. Perhanan älypuhelin... ;)

    VastaaPoista
  6. Ihanat kuvat, oot kyllä tosi tuottelias ja taitava. Olisipa kiva kuulla lisää idetoita ja ajatuksia valmiiden töiden takaa... Mukavaa tuotteliasta vuotta 2013! :)

    VastaaPoista
  7. Hyvä kun laitoit tämän vuosikokoelman, mulla oli vallan mennyt muutama superihana juttu ohi! Jatkat blogia mitenkä tahansa, pääasia on että jatkat! T: Päivi

    VastaaPoista
  8. Vau, oot tehnyt vaikka mitä ihanaa! Sulla on ollut hyvä vuosi ja jotenkin tuntuu, että ensi vuodestakin tulee hyvä ja idearikas :)

    VastaaPoista
  9. Henkilökohtaisesti inspiroidun juurikin toisen isnpiroitumisesta :) Se mistä ajatus lähti,miten toteutus sujui ja lopputulos -totta kai-muodostavat täydellisen paketin.Ja jos vielä matkalla oli haasteita,kuinka ne selätettiin.Vai selätettiinkö? :)
    On ilo seurata noin taitavaa ja ahkeraa bloggaria♥

    VastaaPoista
  10. Ihana kokoelma kuluneesta vuodesta. Paljon ihanaa oot ehtinyt tehdä! Sun blogi on ihana lukea :)

    VastaaPoista
  11. Annukka sä oot niin mun idoli! Kaikki sun tekemät jutut on niin ihania ja just sellasia mitä itekin haluaisin tehdä. Aina kun käyn sun blogissa inspiroidun ihan hirveesti. Mä tykkään hirveesti noista sun sistus jutuista ja kaikesta hempeestä. Mutta noi kalastajapaidat ja varsinkin ne haaremit oli ihan mielettömän ihanat. Haluaisin kyllä osata tehdä yhtä muhkeat haaremit. :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos ihanista ideoista sinulle! Minä olen inspiroitunut ideoistasi jo moneen kertaan.

    Mukavaa, että jaat nämä kanssamme!

    VastaaPoista
  13. Ihania värikkäitä juttuja olet tehnyt! Jään kyllä kurkkimaan tätä blogia :)

    VastaaPoista