Sivut

27.12.2013

Tonttutytölle





Pienenpieni tonttutyttö tarvitsee ehdottomasti asiaankuuluvat asusteet. Eivät ehkä kaikista jouluisimmat siinä perinteisessä merkityksessä, mutta kyllähän pinkki passaa jouluun siinä missä punainenkin, ja kuviona sydän nyt ainakin mitä parhaiten!

Olen niin fiiliksissä kun pääsen ompelemaan näitä minikokoisia vaatteita, tälläkin setillä on kokoa huimat 62 cm. Sydänapplikaatio on puuvillaa, tikattu yksinkertaisesti suoralla ompeleella epäsymmetrisesti vasemman sivusauman päälle. Pesujen myötä reunat aavistuksen rispaantuvat mutta se on tarkoituskin. Söpöyttä tuo pieni trikoosuikale rusetiksi kietaistuna, päälle vanha nappi. Velourhousut tein leggarikaavalla johon lisäsin hieman leveyttä, lahkeensuuresorit voi tarvittaessa kääntää aluksi kaksinkerroin.

Voi sitä jännityksen määrää kun odottelin tietoa paketin avaamisesta ja vaatteiden sopivuudesta kantajalleen. Enpä ole ennen tiennyt että lahjan antajakin voi jännittää näin paljon. Höperö mikä höperö!


4 kommenttia:

 1. Onpa ihana setti, varmasti pidetty lahja <3
  Niin..ja olihan sopiva?

  VastaaPoista
 2. Mekosta tuli ihan ykkössuosikki! Ihana materiaali, pehmoinen pienen päällä.. ja miten SÖPÖ! <3 Housut odottelevat vielä testausta, mutta velour <3

  Kiitos kummitäti! T: Ilona 3kk

  VastaaPoista
 3. Suloinen asu ja ihana yksityiskohta sydän nappirusetteineen:-)

  VastaaPoista
 4. Toi sydän tuossa kyljessä on kauniiiiiiis....

  VastaaPoista