Sivut

19.4.2012

Uusi lempparitakki!
Uusi suosikki on syntynyt! Edellisen neulostakin ompelun jälkeen vannoin että samalla kaavalla tulen varmasti tekemään useammankin takin, ja tässä niistä ensimmäinen.

Kaava on sama  (SK 1/12) ja kangaskin samaa Euronkankaan vahvaa trikooneulosta, tällä kertaa vain ihanan pirteänä pinkkinä. Sen verran muokkasin alkuperäistä kaavaa että lyhensin neulostakin pituudesta n. 5cm. Takin olemus muuttui samantien huomattavasti kevyemmäksi, ja vaatteen käyttäminen ulkotakin kanssa on helpompaa kun ylimääräisiä helmoja ei liehu takin alta.

Tämä neuloskangas on sen verran varteenotettavaa ommeltavaa, että pitäisi etsiä lisää vastaavanlaisia kaavoja joista voisin ommella itselleni vaatteita. Vinkkejä kivoista malleista otetaan avosylin vastaan! :)

8 kommenttia:

 1. Hih, kiva tämäkin. :) Edelleen, mun lantiolle tuo malli ei vaan kyllä sopis ollenkaan... :D mutta sulla se näyttää kivalta kyllä. :) Ne pitäköön niitä vaatteita jotka niille sopii, tai jotain sellaista. Uusi sananlasku tms. ;)

  VastaaPoista
 2. Jostainhan niiden uusien sananlaskujenkin pitää saada alkunsa! ;)

  VastaaPoista
 3. Onpas kivan mallinen takki, ja kaunis väri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan ihana malliltaan, täysi kymppi suunnittelijalle! Ja tuo väri... <3

   Poista
 4. Tää on upea! Mulla on mielessä kans tämän kaavan mukaan ompeleminen...

  Mies tuossa olan takaa muuten kysyi että "ootko sä tossa". Nyt kun katson itsekin sillä silmällä niin ollaan takaa aika samannäköiset, hehheh :D

  - Katja
  lauriida.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en oo susta kunnon kuvaa nähnyt, mutta äkkiäkös sitä ihmisestä erehtyy.. =) Kaava on kiva, ja nopea ommella!

   Poista