Sivut

16.4.2012

Posliinitussilla harjoiteltua

Suunnittelin käyttäväni päiväuniajan hyödyksi. Vähän kotitöitä, sitten oman neuletakin saumurointia höyryävän teekupin seurassa. No, eihän se ihan niin mennyt. Päätin kuitenkin blogata jotain jo aikaa sitten syntynyttä, nyt kun keksin noille lasipulloille käyttöä.


Ennen maustepurkkien tekemistä harjoittelin posliinitussilla tekstaamista pariin oliiviöljypulloon, joita olin jemmannut puolestaan saippuan tekemisestä saakka. Tekstaus oli niinkin omaperäinen kuin 'No 1' ja 'No 2', mutta enpähän pystynyt siinä innostuksen puuskassa parempaankaan, tekemään kun oli pakko päästä just-heti-nyt!


Pullot pyörivät toimettomina nurkissa kuukausitolkulla, kunnes tulin hetken päähänpistosta ostaneeksi kimpun harjaneilikoita. Ja ihan kivathan nuo ovat maljakkoina, mutta vähän liian siirappiset nyt kuitenkin. Paljon enemmän tykkään maljakkoina näistä pulloista, joista isot kannoin kotiin marketista täynnä sitruunalimpparia (kyllä vaan, ihan vain pullojen itsensä vuoksi tulee ostaa limpparia!) ja pienet pullot kirpparilta ruostevalumineen likaisen harmaina, täynnä jotain epämääräistä vesi-öljy-liuosta. Kysymys kuuluu miksi joku niitä edes kehtasi myydä sellaisessa kunnossa (vaikka todella halvalla myikin!), mutta vielä parempi kysymys kuuluu että miksi joku ylipäätään viitsi ne ostaa?!? ;)


Onneksi meidän säilytystila tulee kasvamaan eksponentiaalisesti vuoden loppuun mennessä, sitten on tilaa jos jonkinlaisille kipposille ja kupposille! Ja rakkaani kanssaeläjäni tykkää.. ;)

6 kommenttia:

 1. Hienoja :) .. ja tottakai tykkää kaikista kippovarastoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, niin tykkää.. varsinkin tällaisissa suht ahtaissa väliaikaisasumisratkaisuissa. ;)

   Poista
 2. Ihania pulloja, tuollaset on kyllä parhaita maljakoita :) Ja täytyypäs pitää mielessä posliinitussi, ei oo koskaan tullut kokeiltua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään hurjasti! Vanha lasi on kaikissa muodoissaan jotenkin sympaattista, voittaa mennen tullen uuden lasin! :)

   Poista
 3. aivan ihanat pullot! ja niin söpöt kukat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon aivan hullaantunut noihin neilikoihin. Hiiteen tulppaanit, narsissit ja muut rehut, rrrakastan neilikoita! <3 (ja vähän kyllä myös pioneja, liljoja, kieloja ja ja ja... ja leskenlehtiä!) =)

   Poista