Sivut

10.1.2016

DIY treenitoppi

Tammikuu. Uusi alku. Aika lunastaa vuodenvaihteessa tehdyt lupaukset, valloittaa kuntosalit ja pistää elämäntapa remonttiin. Hankkia uusi harrastus ja päheät releet! Tai jos sattuu olemaan ympäri vuoden yhtä hurahtanut liikkumaan kuin allekirjoittanut, pelkkä treeniasun päivitys riittänee herättelemään lomalla torkahtaneen liikuntakärpäsen. 


Uuden treenitopin hankkiminen voi olla yllättävän helppoa ja nopeaa. Pieni ajatus siitä millainen hyvä urheilutoppi voisi olla, pari olemassa olevaa toppia malliksi ja kangaskaupasta pätkä mahdollisimman energisen väristä lycratrikoota riittävät. Kaavan saa kopioitua vanhoista hyviksi havaituista vaatteista jotka istuvat mukavasti ja antavat riittävän liikkumaväljyyden. Lycra ei purkaudu, joten huolittelut voi unohtaa. Neljä saumaa, ja toppi on valmis. 
Vaatteen, urheiluvaatteenkaan, ompelun ei tarvitse olla hankalaa. Suurempi on uskaltamisen kynnys. Aivan kuten liikunnan aloittamisessakin pitkän tauon jälkeen. Osaanko, pärjäänkö, uskallanko? Usko pois - uskallat ja osaat. Minäkin osasin!
...no okei, myönnetään. Tein ensin harjoitteluversion. Mutta siitäkin tuli hyvä!

15 kommenttia:

 1. Mahtivaatteita. Ja ajattelin heti ensimmisenä mennä piiloon häpeämään sitä, etten ole tehnyt yhtään mitään. Kyllä noilla kelpaa treenata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu! :D Nyt vaan lycrat laulamaan ja vaatetta tulille!

   Poista
 2. Kyllä noilla kelpaa treenata. Kiva malli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään väljistä, venyvistä ja vanuvista malleista. Tää ajaa asiansa oikein hyvin. :)

   Poista
 3. Hienot topit harjoitteluversio mukaan lukien ja kyllä nyt jotain liikuntaa olet varmasti harrastanut kun näytät olevan aika timmissä kunnossa etkä tosiaankaan mikään soffapottu:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himoliikkuja, ihan oikeaan osuit. ;) Rakkain harrastus tämän käsillä tekemisen lisäksi. :)

   Poista
 4. Hauska idea tuossa kierteisessä selkäosassa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain valmistopissa tais joskus olla, sieltä jäänyt mieleen kummittelemaan. Piilottaa kätevästi epäsymmetrisen framilonkäänteen. ;)

   Poista
 5. Ihana! Täähän vaikuttaa tosi helpolta, pitäisköhän ihan kokeilla ens viikkoa varten kun jumppa taas alkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeiluun vaan! On helppo! Eikä vie paljon kangasta!

   Poista
 6. Ai vitsit on kyllä makeet! :) Ekassa mahtava sävy ja tokassa vielä mahtavampi kuosi! Just hyviä sporttifiiliksen nostajia :)

  VastaaPoista
 7. Mä en voinut vastustaa tuota neonpinkkiä! Niin ihana! Ja kallot - ne nyt on niin hauskat kaikessa hirveydessään.. :D

  VastaaPoista
 8. Molemmat topit varmasti lisää intoa liikkua, vaikka sitä muutenkin riittäisi. Tykkään tuosta erilaisesta selän muodosta, kierteisyys on hauska yksityiskohta.

  VastaaPoista