Sivut

17.2.2013

Rouvan uusi lelu
Väärä hälytys, täällä ei oikeasti ole mitään erityisempää nähtävää. Tai liittyy tämä uusin intoilun aihe hieman käsityö- ja kuvataidepuolellekin, sillä menneellä viikolla alkaneen viimeisen '30 miinus' -vuoteni kunniaksi toteutin pitkäaikaisen haaveen ja hankin vihdoin ja viimein järjestelmäkameran. Edellisen kerran olen ollut kunnolla tekemisissä järkkärin kanssa joskus 90-luvun puolessavälissä, kuviskouluaikoinani. Ja jo silloin päätin, että joskus hankin oman. Haaveet kunniaan!
Nyt yritän siis epätoivoisesti opetella kuvaamaan uudella hienolla kamerallani, ja räpellyksiä tulette varmasti näkemään myös blogissa käsityöjuttujen dokumentoinnin muodossa. Jotta tämä postaus ei kuitenkaan mene pelkäksi kameraraportoinniksi, kiinnittäkää huomionne tuohon hienoon kattilaan. Käsityötä sen parissa en kukkasipuleiden istuttamista enempää tehnyt, mutta vitsi miten komea se on! Ja jälleen pelastin aarteen roskiin lähtevien romujen kasasta. Terveisiä vaan äidille - älä ikinä heitä mitään pois kysymättä ensin minulta!

(Seuraavalla kerralla lupaan pysyä asiassa, mutta eikös tämäkin postaus hatarasti heilahda tuonne 'tuunaus' -tunnisteisiin?)

PS. Nyt kun tarkkuus antaa paremmin myöten kokeilen blogipohjaan hieman isompia kuvia. Antakaa palautetta jos ne eivät missään nimessä toimi.

3 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, kuvat, kattila ja etenkin tuo ah niin ihana helmililja <3! Hienosti valittu lahja!

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia, ja kivahan niitä on isompana katsella. :) Itse olen miettinyt, että mitä sitten tehdään, kun bloggerin kuvatila loppuu. Mulla se ei vielä ole riskinä (pitkään aikaan :)), mutta olen muualta lukenut huolta aiheesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa se! Itse oon yrittänyt ehkäistä kuvatilan loppumista pienentämällä kuvat n. 150 kt kokoon samalla kun kevyesti muokkaan kuvia blogia varten. Mutta onhan se tosiasia että jossain vaiheessa tila tulee loppumaan, apua...! Ei mennyt muuten ihan putkeen tuo kuvien suurennuskaan vaikka siihen itsekin noin muuten tyytyväinen olinkin, blogipohjan leveys riitelee toistaiseksi isompien vaakakuvien käyttöä vastaan. Pitäis varmaan datailla taas yksi ilta ja suorittaa blogin kevätsiivous, en vaan tahdo saada aikaiseksi. =)

   Poista