Sivut

28.2.2013

RuttupipotTässäpä pieni kasa pipoja, tutulla hyväksi havaitulla kaavalla ommeltuna (Moda 7/12). Vaikka toisin uhkailin,  ei tästä ompelijasta saanut sitten kuitenkaan järkevää sovituskuvaa aikaiseksi. Malli nyt ei ole parasta A-luokkaa ollut ennenkään, mutta kun vielä kotikuvausstudiokin (lipasto ja tarpeeksi lähellä sijainnut valkoinen seinä) ovat muuton myötä historiaa, on kuvia entistä hankalampi saada. Oli miten oli, nämä ovat pipokammoisellekin ihan ok-piposia. Trikoot Eurokankaasta, pitsit Tallinnasta Karnaluksilta.

Psst! Pinkki pipo vaihtaa omistajaa 12e + pk:t hintaan. Ompelin pitsin, vaikka mieli teki rusettia. Ompelen siis itselleni uuden. Pipo matkaa onnellisesti uuteen kotiin.

12 kommenttia:

 1. Hei Annukka,
  sinullekin tiedoksi että ohjailin lukijoitani tähän suuntaan, kun aiheenani oli pitsituunailut.. :) Mukavaa kevättä!
  terkuin Eija
  http://korukoppa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kävijöitä tipahtelikin tasaiseen tahtiin, ja taisipa useampikin eksyä lukijaksi saakka. :) Oikein kaunista kevättä sinullekin!

   Poista
 2. tuolta Eijan kauttahan mieki tänne löysin ja tässä tovi vierähtänyt lueskelessa sun tuunailuja, aika huikee teos se köynnöslamppu !
  mulla vähän pienempi muotosia tuunailuja , mutta tykkään tästä tee se itse -meiningistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Riikka! Käynkin vastavierailulla sun blogissa. Kaikki tsi-jutut kiinnostavat! :)

   Poista
 3. Ja niin löysin minäkin; mikä löytö! :) Ainoa ongelma on ahdistus, jonka saat aikaan kaikilla ihanilla tekeleilläsi; kun minäkin haluan ehtiä ;) Mutta kerään ideoita talteen ja teen sitten, kun on aikaa. Ja hei, löysin tuolta sulta puodin; pitääpä käydä sielläkin kurkkaamassa! Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hilja Maaria ja tervetuloa! :) Ideatulvan ja ajanpuutteen ahdistus on tuttua mullekin, älä siis huoli! Tekemättömien ideoiden vuori on valtaisa verrattuna näihin valmistuneisiin, mutta ideat nehän vaan jalostuvat säilössä, eikös? ;)

   Poista
 4. Nää on kyllä niin ihania! Tekis mieli käydä etsimässä tuota lehteä. Onko tuossa vaan takasaumassa framilon tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivusaumassa on itseasiassa napakka rypytyslanka. Pipon päällisosa on myös n. 15 cm vuoriosaa korkeampi, joka antaa paremman istuvuuden. Kannattaa kurkata lehti, tuo malli on superhelppo tehdä, kuvasta sen näkee hyvin! :)

   Poista
 5. Oih ihana pipo! Myytkö näitä pipoja jossain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! En varsinaisesti myy, omia ylijäämäompeluksia päivittelen tuonne puodin puolelle (jossa on nyt kyllä ollut hieman hiljaista sielläkin). :)

   Poista