Sivut

15.12.2012

PitsilumihiutaleetLumen ja pakkasten myötä ikkunatkin saivat omat lumihiutaleensa. Nämä hiutaleet ovat kierrätystä parhaimmillaan; pitsiliinat ovat muihin tarpeisiini soveltumattomista isoista liinoista irroitettuja pieniä ympyröitä, koristeluun käytetyt muovihelmet ja -kristallit puolestaan purettu vanhoista käyttämättä jääneistä kaulakoruista. Pitsiliinojen kovettamiseen käytin pitkän selvittelyn jälkeen Paverpolia, jolla lopputuloksesta tulikin oikein hyvä - reikiin ei jäänyt liima - tms. seosta ja kellastumisen vaaraa ei sillä tärkätessä ole kuten vesi-sokeri -liuosta käytettäessä olisi.
Harmikseni lumihiutaleet ovat tosi hankalia kuvata ikkunassa vastavaloon, joten joudutte tyytymään näihin lavastuksiin. Voin silti hyvällä omallatunnolla hehkuttaa näiden olevan vielä kauniimpia luonnossa, roikkuessaan ikkunoissa pienissä ryhmissään. Onneksi nyt on päätetty jouluvalojen nimikkeen muuttamisesta kausivaloiksi, joten voisin minäkin nimittää nämä potentiaaliset joulukoristeet kausikoristeiksi, ja riiputtaa niitä ikkunassa huhtikuuhun saakka!

10 kommenttia:

 1. Nää on niin ihania kyllä. :) Oon itsekin katsellut näytä kaupoissa ja miettinyt jaksaisko väkertää... mut siis et hyvä tietää et tuo tökötti toimii hyvin tärkkäämiseen. Jos inspiroidun, teen niin tuolla.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muuten ylimääräistä Paverpolia, sitä menee niin vähän. Saat siis multa jos haluut kokeilla!

   Poista
 2. Kauniita! Ostin joku aika stten doilieseja kirpparilta ja aina niille keksii/löytyy uusia käyttötapoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja niitä kannattaa kyllä haalia jos vaan löytää, aika ajoin kun ei meinaa mistään saada käsiinsä ja projektit seisoo sen takia. :)

   Poista
 3. Ihastuttavia hiutaleita, kivasti keksitty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain varmasti bongattu, ei tosin mitään tarkkaa mielikuvaa. :)

   Poista
 4. Aivan ihania! Mistä hankit Paverpolia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paverpolia myyvät ainakin Sinellit, ehkä muistakin askarteluliikkeistä voisi löytyä?

   Poista