Sivut

29.7.2015

Kun ajattelee käsillään


 

Kun ajattelee käsillään, ne toimivat taukoamatta. Rypistävät, hipeltävät, rullaavat, taittavat, kiertävät, katkovat. Varsinkin, jos pitää seistä paikallaan ja odottaa, kuten nyt vaikka esimerkiksi ennen ryhmäliikuntatunnin alkamista. 

Kun ennen jokaista jumppaa ajatuksissaan ryttää, rullaa, taittaa ja hiertää lappunsa lukukelvottomaksi, saa osakseen huvittuneita katseita. Ja kun sitä toistaa riittävän pitkään, saa pilke silmäkulmassa esitetyn ehdotuksen "sähän voisit tehdä noista lapuista seuraavaksi vaikka iltapuvun!". Bingo! Ehkei sentään iltapukua, mutta jos jotain kuitenkin..

Parin kuukauden ajan keräsin omat lappuni ryhmäliikuntatunneilta. Ostin kristallimuovia ja vetoketjun. Kristallimuovi toisessa ja kuittipaperille tulostetut laput toisessa kädessä mieleen juolahti kaukaisesti muovin ja kuittien yhteensopivuus, ja päätin varmuuden vuoksi kopioida kuitit tavalliselle tulostuspaperille. Laput ompelin yhteen kristallimuovin kanssa, jonka jälkeen kokosin ja vuoritin pussukan normaalisti. Nyt löytyy treenikassissakin meikkipussi, ja se jos mikä on takuuvarmasti mätsätty kuntokeskuksen väreihin ja omiin suosikkitunteihin!

PS. Arvatkaapa vaan oliko vaikeaa olla ryttäämättä, rullaamatta ja taittelematta tähän projektiin tulevia lappusia? Auts!

18 kommenttia:

 1. Tää on ihan huippu! :D Ja nyt pitää googlettaa kristallimuovi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimellä suojamuovi löytyi paikallisen sekatavarakaupan muovi/kerniliinahyllystä. Maksoi n. 3-4e/m. Kannattaa ostaa ohutta! Etolassa oli aivan liian paksua, sitä ei olis voinut ommella. Tsemppiä proggikseen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heh, kiitti! Hetken mietin kannattaako tätä blogata ollenkaan, kohtuullisen sekava vitsistä alkunsa saanut kässätyö! Mutta toisaalta - tämä jos mikä on niin minua; jumppa ja käsityöt, molemmat niin rakkaita harrastuksia!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. Mä taittelen jumppalappuni myös. Vetäjä kerää ne aina pois. Uskaltaiskohan kysästä saanko pitää? Ois hauska kokeille itsekin tälläistä. Tuo vinkki että kopioi ne, on aika loistava :) Hieno pussukka ja mieletön idea. Meillä lapuissa lukee oma nimi, ois ollu hauska tejhä jouluksi zumba opelle tälläinen ;) Hän arvostaa käsityötä, ja ois varmaan otettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiät siis mistä puhun, kanssataittelija! Meilläkin laput kerätään, ja menevät tunnin päätteeksi roskiin. Lapuissa on myös lukenut ko. tietojen lisäksi nimi ja jäsennumero, mutta visuaalisuuden vuoksi rajasin ne pois. Ainahan sä voit tunnin jälkeen kysäistä saatko oman lappusi talteen jos sille ei mitään muuta jatkokäyttöä ole. Saat sinäki osaksesi kysyviä katseita! ;)

   Poista
 4. Hauska idea! Olenkin miettinyt, minkälaista muovia noissa pussukoissa käytetään. Tiedänpähän ainakin, mille hyllylle seuraavalla kerralla kaupassa suuntaan. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 5. Niin tuttua tuo hipeltäminen. :)
  Mahtava pussukka!

  VastaaPoista
 6. Mahtava pussukka! Se on kyllä tuskaisaa odotella, jos käsillä ei ole mitään tekemistä. Sitä näprää vaikka takin helmaa rullalle, jos ei muuta löydy.

  VastaaPoista
 7. Heippa! Sinulle on tunnustus/haaste blogissani :)

  VastaaPoista