Sivut

18.9.2013

Määrätietoisen sisustajan naulakkoToinen neitokaisistamme on äärimmäisen tarkka ja visuaalisesti vaativa. Eräänä aamuna hän tomeralla äänellä ilmoitti tarvitsevansa naulakon johon voi ripustaa korut ja kassit kauniisti roikkumaan. Eihän siinä sitten auttanut, neitokainen kun oli jo valmiiksi katsonut paikankin naulakolleen. 
Naulakon pohjana toimii jokunen vuosi sitten puutyökurssilla laidoistaan koristeellisemmaksi jyrsitty lauta. Koukut ostin paikallisesta sisustusliikkeestä. Helppoa, nopeaa ja suhteellisen edullistakin. Naulakko on kiinnitetty toistaiseksi vielä hieman liian ylös, mutta apuun pääsi roskalavatuomiolta pelastettu vanha koulutuoli. Tykkään valtavasti, en raaski tehdä tuolille mitään vaikka se kulunut ja kolhuilla onkin. Se on just hyvä tuollaisenaan!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuoli ja naulakko, pariskunta ikäänkuin! Ja mahtava neiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti on hyvin määrätietoinen ja itsevarma... ;)

   Poista
 2. Ihana neiti kun noin tarkka ja ´vaativa´ on! Loistavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se useimmiten huvittaa, mutta välillä saadaan kyllä vääntää tosissaan esim. pukeutumiseen liittyvistä seikoista... neitokainen kun on sitä mieltä että jos ala- ja yläosa eivät ole tismalleen sävy sävyyn (ja pinkkejäkin kun on monenlaisia) niin kriisi voi olla valmis. Jippii! ;)

   Poista