Sivut

18.6.2016

DIY ripped jeans ja ajatuksia korkeasta rimastaKun on riittävän pitkään tehnyt asioita samalla tavalla, on ehkä tervettäkin kyseenalaistaa itseään. Kuitenkin kun 'mitä', 'miksi' ja 'miten' kysymykset ovat pyörineet riittävän pitkään mielessä, oma rima nousee väistämättäkin korkealle. Ja mitä kauemmin pyörittelyä kestää, sitä korkeammalle rima kipuaa. Yhtäkkiä huomaa, ettei pysty, osaa, halua tai tiedä, miten pitäisi jatkaa. Silloin on hyvä palata perusasioiden äärelle.
Vanhasta saa yllättävän nopeasti uutta näkökulmaa vaihtamalla. Kevyesti haalistuttuaan nämä pränikät tummansiniset farkutkin siirtyivät työkäyttöön, jossa haalistuivat, pehmenivät ja vanuttuivat lisää. Kun alkoivat olla turhan nukkavierut työkäyttöönkin, oli aika näyttää niille hieman järeämpiä työvälineitä.
Sama näkökulman vaihtaminen pätee kaikkeen. On mentävä riittävän kauas jotta näkee jälleen lähelle. Kukaan muu ole nostanut rimaasi ylös, siksi sinun on itse uskallettava laskea se takaisin oikealle korkeudelleen. Rosoisuus ei välttämättä tarkoita huonompaa, se voi olla myös mielenkiintoisempaa ja kiehtovampaa kuin ennalta arvattava lopputulos. Kaiken ei tarvitse olla loppuun asti mietittyä, fiiliksessäkin voi kellua. Aika näyttää, mikä on paras ratkaisu.

2 kommenttia:

  1. Loistava kirjoitus :)! Ja farkkujen muutos näyttää kivalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista sanoista Hanna! Kuten ehkä arvata saattaa, onnistuin kehittelemään itselleni kirjoitusblokin. Onneksi on kesä ja kohta loma, joutenolo ja etäisyys tekee varmasti hyvää ihan kaikilta osin. :) Mukavia kesäpäiviä sinulle!

      Poista