Sivut

2.12.2015

Paketti- ja joulukortteja + alekoodi

Olen yleensä aika onneton askartelija. Taitoa ehkä löytyisi, mutta kärsivällisyyttä on hankalaa kasata riittävästi. Usein ompelukone, pora, rautalanka tai maalisuti vievät voiton pikkutarkasta näpertelystä. Joulu saa kuitenkin tsemppaamaan! Yleensä olen ajoissa kortteineni, täyteen ahdetut punaiset kirjekuoret odottavat postittajaansa usein jo marraskuussa. Tänä vuonna korttien näperrys jäi joulukuun puolelle mutta siihen on hyvä syy! Otin niskalenkin paperiaskartelumöröstä!

Niskalenkin saamisessa auttoi osaltaan Teippitarha. Sukelsin erilaisten teippien maailmaan ensimmäistä (ja tuskin viimeistä!) kertaa, ja Teippitarha oli siihen oikea osoite - todellinen visualistin karkkikauppa! Koska mitään kokemusta washiteipeistä ei ollut, valitsin teipit pelkän ulkonäön perusteella. Teippaus itsessään oli helppoa ja virheiden korjaaminen onnistui nopeasti sillä teippi irtoaa pinnoilta ja myös itsestään hyvin.

Washiteippiaskartelut ovat usein graafisia. Yritin varovasti rikkoa graafisuutta ja saada kortteihin omaa kädenjälkeäni tuomalla niihin kolmiulotteisuutta ja hentoutta. Taittaminen, eri mittaiset suikaleet, paperiin teippaaminen, osittain irralliset suikaleet ja ompeleminen toimivat aika kivasti. Nyt en enää ihmettele miksi sanotaan että näihin teippeihin voi jäädä koukkuun. Ihmettelen vain sitä, miksi ihmeessä en ole aikaisemmin kokeillut teippailua!

Ja sitten se alekoodi! Koodilla 'Kotopirkot-teippaa' saat Teippitarhan tuotteista -20% 13.12. klo 23.59 asti.


* Blogiyhteistyö - washiteipit ja valkoiset pakettikortit Teippitarhasta.

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä sai tovin hieroa korvallistaan ja miettiä mihin oma askartelusormi taipuu..

   Poista
 2. Onpa upeita kortteja! Olet todella taitava tässäkin!

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita! Mäkin mietin ompelevani tänä vuonna kortteihin kuusia, mutta teinkin toisenlaisia. Ehkä sitten ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan jäi kiinnostamaan että millaisia teit? :)

   Poista
 4. Kauniita kortteja! Askarteluja onkin vähemmän tullut tehtyä ja tuo washiteippi oli ihan uusi juttu minulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama juttu! Yllättävän helppoa kuitenkin, vaikka askartelu -saati teippaus- ei tuttua ollutkaan. Kannattaa joskus testata!

   Poista
 5. Näissä on niin hyvin yhdistetty graafisuutta ja joulun pehmeyttä. Tyylikkäitä kaikki!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia kortteja :) Liisa

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja, täytyy käydä hyödyntämässä tuo tarjous! Kiitos.

  VastaaPoista
 8. HUOMHUOM! Aiemmin alekoodi oli lipsahtanut blogitekstiin väärin, nyt virhe on korjattu. Koodi on siis Kotopirkot-teippaa. :)

  VastaaPoista