Sivut

18.9.2014

SydänvelourtunikatOlen kehno yhdessä asiassa. Tai oikeastaan heikkoja kohtia löytyy useammassakin asiassa, mutta kutsuttakoon niitä vaikka särmää tuoviksi rosoiksi. Särmää ja rosoisuutta ompeluhuoneeseen tuovat korkeat, huojuvat kangaspinot, jotka vaeltelevat parhaimmillaan (pahimmillaan!) vuosia nurkasta toiseen, pöydän kautta lattialle ja sieltä takaisin hyllylle. Ikasyrilta hankittu musta sydänvelour on yksi näistä aarteista.
Syksyinen vaatepula on saanut aikaan ryhdistäytymisen kankaiden pilkkomisen muodossa. Sydänvelourista muodostui lämmintä ja yksinkertaista, kuitenkin pienesti maustettua. Kun ensimmäisen kerran tarjosin mustaa velouria kangaspalana neitosille, vastaanotto ei ollut kovin lupaava. Tyylistään tarkat pääsivät kuitenkin itse valitsemaan resorit ja saivatpa helmoihin toivomansa taskutkin. Ja isot taskut ovatkin, nyt mahtuu mukaan aarre jos toinenkin. Kuulemma kelpaa! 


16 kommenttia:

 1. Ihanat mekot! Sulla on aina tytöille niin kivasti samanlaiset/erilaiset jutut. Ja tuo vaeltavat kangaspinot kuullostaa hyvin tutulta. Juuri hypistelin yhtä kangasta kangaskaapissa ja mietin minä vuonna olen mahtanut sen ostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vieläkin enemmän erilaisuutta saisi kyllä olla, mutta usein siinä kohtaa iskee nuukuus - on niin helppoa tilata kangasta kahteen, kun usein pääsee halvemmalla kuin kahta eri kangasta kahteen vaatteeseen ostamalla. Ja kun kuitenkaan en halua pukea tyttöjä tismalleen samalla tavalla saati että siihen suostuisivatkaan!), pitää tarkasti miettiä kuinka saa aikaan riittävät eroavaisuudet. :)

   Poista
 2. Voi mitkä ihanuudet! Ihana kun näitä on aina tuplasti. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuplana tekeminn sopii kaltaiselleni kantapään kautta oppijalle. ;) Nimim. resorikanttaus ei edelleenkään suju kuten Strömsössä sujuisi.

   Poista
 3. Mulla on kaapissa kasari kankaita joita ihan itse olen ollut ostamassa. Esim housukangasta. Taitaa nykyään olla niin paljon hengittävämmät kuidut että päätyy mun housukankaat kassin vuoriksi. Ihanat mekkotunikat, tuollaisen taskun haluaisin minäkin oppia kiinnittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuh, kasarihan on niin in tällä hetkellä! ;D Kuosit vois vielä hyvällä yhdistelyllä saada hyvinkin trendikkäiksi vaatteiksi, mutta materiaaleissa aika on varmasti ajanut ohi kehityksen. Sääli, mutta toisaalta saat aika monta hyvää kassia! ;)

   Poista
 4. Onpa kauniit. Riittävän yksinkertaiset, mutta kuitenkin jujua ja niin kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näitä kuvatessa mietin, että tokkopa näitä kannattaisi edes blogata kun niin perushuttua ovat. :)

   Poista
 5. Sievät on tyttösten mekkoset! Lapset osaavat olla tarkkoja siitä, mitä päällensä kelpuuttavat. Kyllä niitä kangaspinoja pyörii minunkin nurkissa. Ostolakot ei aina kauaa pidä, kun vastaan tulee ihania uutuuksia tai jokin projekti, johon on pakko käydä hankkimassa kankaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että pinot pyörivät muuallakin! <3 Mulla on menossa joku ihmeen innostus nurkkien tyhjentelyyn ylimääräisestä tavarasta, mutta tuonne ompeluhuoneeseen en ole vielä(kään) uskaltautunut inventoimaan.. en ehkä kestä katsoa totuutta silmiin? ;)

   Poista
 6. Täällä on kanssa yli-isot kangaspinot ja projekti niiden vähentämiseen... Tunikat ovat todella suloiset!

  VastaaPoista
 7. Ui, ihanat! Ja varmasti ihanat päällä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma ovat pehmeät ja ihanan sileät. Velour taitaa olla lasten lempparimateriaali, ainakin meillä. :)

   Poista
 8. Tämä sydänvellu on kyllä ajaton ja söpö kangas. Muistin juuri, että minullahan on itselläni jossain tästä kankaasta mekko. Se on jossain kesäteloilla. Ihanat mekot ja hyvät väriyhdistelmät näissä tyttöjen vaatteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, liikaa ompeluksia kun entiset unohtuu? ;D Kesä on kyllä hyvä syy unohtaa. <3 Tää Ikasyrin sydänvellu kaikissa väreissään on suuri suosikki, tykkään valtavasti! Vielä ois pieniä paloja joista sais nukeille vaatetta.. :)

   Poista