Sivut

28.8.2014

Valkoinen
Fiilis. Aina ei tarvita sanoja eikä selityksiä. On värejä, sävyjä, pintoja, tuntemuksia. Hetkiä. Ajatuksia, ideoita. Vahvoja visioita, joita ei osaa pukea sanoiksi. Tarkkaa työtä ja hassua sattumaa. 


Valkoinen, kauempaa nopeasti katsottuna lähes tyhjältä vaikuttava taulu on maalattu akryylimaaleilla 80 x 150 cm kankaalle. Lähemmin tarkasteltuna taulusta nousee esille monenlaista pintaa, kiiltoastetta ja värisävyä. Hiekkalaatikko- ja tasoitehiekka toimii tavalliseen vesiohenteiseen sisämaaliin sekoitettuna oikein mallikkaasti tuomalla tauluun struktuuria. Teoksen valmistuttua esitin rakkaalle kanssaeläjälleni kainon pyynnön ripustaa taulu seinälle. Pyyntöä seurasi kysyvä kulmienkohotus ja hetken hyväksyvä hiljaisuus. Liekö jo niin tottunut näihin tuusauksiini..?

Osuva taulu juuri tähän hetkeen - paljon tunnetta, heijastuksia, lupauksia tulevaisuudesta, täynnä hyvää fiilistä ja kivoja yksityiskohtia. Rosoinen ja vähän keskeneräinenkin, mutta sellaisenaan juuri täydellinen. 


17 kommenttia:

 1. On todella hieno eleettömyydessään. Ja voi näitä miesparkoja, kun joutuvat osallistumaan näihin projekteihin ainakin jossain määrin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesparat tosiaan! Onneksi taitavat tottua ajan kanssa näihin kaikenkirjaviin projekteihin, olen aistivinani että ainakin meillä taivuttelupuheet ovat ehkä hieman lyhentyneet.. ;)

   Poista
 2. Salaperäistä :)
  Taulu on UPEA!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä siitä salaperäisestä tiiä, jotenkin kryptinen runosuoni pääsi pulpahtamaan. ;)

   Poista
 3. Se on hieno ja sopii tuohon täydellisesti!

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan hieno taulu, tykkään! Ja kiitos valokuvausvinkeistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva jos valokuvausvinkeistä on jotain apua, kyllä tää Suomen vuodenaikojen ja valon määrän vaihtelu on jotain niin ankeaa varsinkin syksy vasten.. haastetta kerrakseen! Kiva kun jätit jäljen käynnistäsi, pääsen vastavierailulle blogiisi! Ja ps. se toinen valokuvausvinkkiblogi josta puhuin oli Ommellinen, siellä oli nyt ihan juttua kotistudiosta - se on hieno!

   Poista
 5. Kaunis, jotenkin niin herkkä kaikessa eleettömyydessään..

  VastaaPoista