Sivut

22.7.2014

Korkkikorvikset


Kesä on hulvaton. Kevyt ja kupliva, huoleton. 

Kierrätyshenkisen pannunalusen jälkeen jäi kasa kuoharipullon korkkien kantoja. Tulossa oli festarit, parasta seuraa, naurua ja musiikkia, sitä huoletonta menoa. Laatikon pohjalta löytyi jokunen pari nappikorvisten kantoja ja kaksikomponenttiliimaa. Muuta ei sitten tarvittukaan!
Festarit menivät, korvikset jäivät kesän lemppareina korviin asumaan. Naapuri kävi eilen kahvilla, ja kesken herkuttelun jäi tuijottamaan korviksiani; "Sulla on korkki korvassa?". Naurua. "Ootko 'semi seco'?"

Jep, olen!

13 kommenttia:

 1. Kivat! Itse täällä juuri kehittelen korkeista roikkuvia korviksia. Vielä en kuitenkaan saanut aikaan julkaisukelpoisia tuotoksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan sitten linkki kun saat tuotekehityksen tuloksen itseäsi miellyttäväksi, tuun inspiroitumaan sun blogiin. :) Nimim. edelleen kasapäin korkkeja jemmassa.

   Poista
 2. ihanat korvikset mutta jestas sullon sileän näköinen iho. ja olet niin nätti.

  VastaaPoista
 3. kuin hauska idea! ehkä joutuu vähän lainaamaan :D :D

  VastaaPoista
 4. Siis ihan tosi ihanat! Ja ihan on prikulleen niin minunlaiset. Nyt huutelemaan facebokissa korkkeja heti, kun meille ei ole nuita kertynyt. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti korkkihuutelukierros tuottaa tulosta! :)

   Poista
 5. Ihan mahtava idea! Tiedänpä nyt mihin käytän kerättyjä korkkeja: ne on odottanut hyvää ideaa ja tässä se nyt on. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin korkki-ideat on tavallaan hankalia - niitä on paljon, mutta lähes yhtä paljon niissä on sellaista "ihan kiva" -luokan juttua. Mahtavaa jos nyt löysit itsellesi toteuttamiskelpoisen idean! :)

   Poista
 6. No voi apua! Täshän joutuu lähteen Alkoon. Mäki haluan korkit korviin!

  Minna - In The HouZe blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, varsinainen syy Alkokeikalle! "En mä muuten, mutta kun haluan korkkikorvikset..." Hih! ;)

   Poista
 7. Mikä idea, pakko oli kokeilla itsekin! Tosi hauskat ja kevyet korvikset, tein itse roikkuvan malliset. Blogissani voi käydä katsomassa :)

  VastaaPoista