Sivut

18.4.2014

Rannelenkkipussukka
Kevät ja valoisat illat. Kostean raikas metsän tuoksu, vaaleus ja kuulaus. Hengityksen aamuisin vielä höyrytessä on hankalaa siirtää ajatuksena kesävaateompeluun, mutta rannelenkilliseen pussukkaan kesän keveys pääsi siirtymään.
Olen ihastellut taittopussukoita (mikä on suomennos fold over clutchille?) ja haaveillut oman ompelemisesta. Ideoita -hyviä ja ei-niin-hyviä- on ollut jos jonkinlaisia, mutta kun löysin kierrätyskeskuksesta kauniin pellavaliinan, tiesin täsmälleen mitä haluan.


Olen pohtinut paljon ekologisuutta nimenomaan tekstiiliteollisuuden näkökulmasta. Tämä pussukka jos joku on kuitenkin omalla mittapuullani varsin ekologinen - pellavaliina ja keinonahka kierrätyskeskuksesta, vuori jämäpaloja, vetoketju saatu, uutta ainoastaan papukaijalukko. Eikä juuri häpeä uudelle! 9 kommenttia:

 1. Kaunis. Olen myös ihastellut noita tuon mallisia laukkuja mutta en ole ollut varma miten se vetoketju saadaan siististi päistään. Pitänee kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis. Olen myös ihastellut noita tuon mallisia laukkuja mutta en ole ollut varma miten se vetoketju saadaan siististi päistään. Pitänee kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. mä tykkään. ja haluan sata fold over cluchia..

  VastaaPoista
 4. Tää on huikea! :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 5. Aivan älyttömän kaunis. Miten voikin pellava ja keinonahka sopia noin täydellisesti yhteen?
  Viime viikolla löysin blogisi ja luin melkein yhdeltä istumalta koko blogisi läpi. :) Olet todellinen taiteilija!

  VastaaPoista
 6. Upeaa kierrätystä ja hieno lopputulos!

  VastaaPoista