Sivut

12.4.2014

Monikäyttökassi
Olipa kerran rullaverho ja inspiraatio. Kaverikseen tämä parivaljakko sai pari nahkavyötä, lantun ja akryylimaalia. Ja mitä syntyikään?
Perunapainantaa on vilahdellut siellä täällä, mutta vaikka kuinka markettien perunalaareja pengoin, en löytänyt tarkoituksiini riittävän suurta perunaa. Juureshan se lanttukin on ja hyvin tuntui asiansa ajavan, yksilöissäkin oli varaa valita. Kangasmaalin korvasin kaapista löytyneellä akryylimaalilla, kassin kun tuskin tarvitsee konepesua kestää.
Säilytyskassi on rakenteeltaan hyvin yksinkertainen. Erillisiä huolitteluja tai saumojen tukemista ei tarvita, sillä napakka rullaverho pysyy muodossaan mukavasti. Kahvoina kierrätyskeskuksesta ostetut nahkavyöt, samalla rullaverhon hankintareissulla löydetty.


Alun perin ajattelin kassia lelujen säilytykseen, mutta taisin tykästyä kassiin liiaksi. Se ei siis jää seisoskelemaan neitokaisten valtakuntaan vaan pääsee työkäyttöön auton peräkontin tavarakaaosta selättämään. Sen verran peruna (lanttu-) painannasta innostuin, että tämä kokeilu tuskin jää tähän. Rullaverhojakin seisoo pieni rivi ompelutilan nurkassa tekijäänsä odottelemassa. Miten niin innostunut..? (ja kuka muka monen monta rullaverhokassia tarvitsee?)


16 kommenttia:

 1. On kyllä makee! Rullaverhoa en ole ymmärtänytkään hyötykäyttää ikinä mihinkään. Täytyypi tarkastaa kirppisten rullaverhotarjonta :)

  VastaaPoista
 2. Voi sua ja sun ihania ideoita! :) Aivan mahtava taas! :)

  VastaaPoista
 3. Todellakin upea! Halusin itsellenikin tällaisen! Hieno! Upea! Sanoinko jo upea?!

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs! Minkälaisella koneella sait ommeltua nuo vyöt kiinni?

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava! Tällaset ois ihan älyttömän hyvät kierrätyskassit, siis lehdille, pahveille, pulloille jne. Ois kivat kattella ja näillä ois helppo sit viiä tavarat keräyspisteeseen. :)

  VastaaPoista
 6. Onpa näppärä :) Tällaiset uusiokäyttöjutut ovat ihan parhaita.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava idea ja tosi kiva kassi! :) Kyllä ne jotku vaan ossaa, mää ihailen hyvällä kateudella! :)

  VastaaPoista
 8. Uskomattoman hienoa uusiokäyttöä ja mahtava toteutus! Tällaiselle olisi tarvetta...

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava idea ja mahtava lopputulos! Pitää kanssa katsella lanttuja silläsilmällä kun menee kaupoille:D

  VastaaPoista
 10. Hieno kassi! Mahtava idea tuo kankaanpainanta :)

  VastaaPoista
 11. Hieno kassi, hyvä idea painaa muullakin kuin perunalla :)

  VastaaPoista
 12. Tässäpä tuli ratkaisu kierrätettävien tavaroiden säilytysongelmaan! Nämä saa ja täytyy jäädä näkösälle ja näin kierrätysmateriaalit keräävät pussit ovat aina käden ulottuvilla, siellä missä niitä tarvitaankin. Löysin blogisi facebookin ompeluelämää-yhteisön kautta. Blogisi on miellyttävä ja ihanan positiivisella asenteella höystetty, kuvat ja tekstit selkeitä tämmöselle vasta ompeluharrastuksen aloittaneelle. :) Sait uuden lukijan.

  VastaaPoista