Sivut

7.1.2014

Letkeät jumpsuitit

Joulun ajan kotona vanuminen ja lorviminen on ollut oikein hyvä syy ommella neitokaisille asiaankuluvaa vaatetusta. Potkupukuun verrattavissa tai ei, kyllä se näille leikki-ikäisille passaa. Ja oikein hyvin passaakin, sillä aamuiset väännöt siitä sopivatko vaatekappaleet yhteen toistensa kanssa ovat jääneet vähän vähemmälle kun päälle on vedetty yksi ainoa vaate. Siinä määrin ovat neitokaiset (tässäkin asiassa) erilaisia, että toinen rakastui pinkkiin haalariinsa välittömästi eikä olisi sitä riisunut yöksikään, kun taas toinen ilmoitti ettei haalari ole prinsessavaate, eikä suostunut pukemaan sitä alkuun päälleen lainkaan. 
Jumpsuitin kaava löytyy Ottobre-lehdestä (4/12), kokona 110 cm. Hihoihin ja lahkeensuihin lisäsin reilusti kasvunvaraa pitkillä resoreilla. Joustocolleget ja raitaresorit löytyivät Kestovaippakaupasta. Suloisuus noita neitosia supermukavissa hupparipuvuissaan! Jos vaan mitenkään ikinä kehtaisin, voisin ommella tällaisen itsellenikin. Vaan missä sitä muka ikinä pitäis? Johan meillä koirakin naurais -rakkaasta kanssaeläjästäni puhumattakaan- jos kiskoisin päälleni potkupuvun. Vai onko se vaan korvieni välissä...?


29 kommenttia:

 1. Söpöt kommentit tullu tytöiltä :D Ihania kuvia ja vielä ihanempia haalareita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä sellaisia letkauttelijoita että oksat pois! Välillä tuntuu ettei ehdi sitä mukaa kirjoitella muistiin juttuja kuin niitä tulee, pitäis hankkia nauhuri.. ;)

   Poista
 2. Mielettömät! Ja miksei sitä kanssaeläjääkin saa naurattaa....! Lisää vaan potkupukuja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä hieman -ihan salaa vaan- oon vähän haaveillut siitä potkupuvusta itselleni. katsotaan, katsotaan.. ;)

   Poista
 3. Aivan upeat haalarit! Eivät kai oikeat prinsessatkaan aina juhlapuvuissa liehu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten hyvä peruste! Pitääpä markkinoida sitä seuraavan kerran kun alkavat mutista prinsessojen vaatteista ja siitä etteivät suostu pukemaan housuja.. Kiitos!

   Poista
 4. Ihanat jumpsuitit! Minä kyllä ajattelin naurattaa ihmisiä, ja tekaista haalarin itselleni (jos nyt innostun). Saunan jälkeen aina viluttaa varsinkin talvella, joten arvelen jumpsuitin pelastavan tilanteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Saunan jälkeen tuollainen vois olla parasta puettavaa! Ja sit jos keksis jonkun kivan jipon omaan haalariin.. pitääkin pistää mietintään!

   Poista
 5. Ihanat jumpsuitit! Ja niin hauskat kuvat tyttösistä :D tuollasen mäkin haluisin Lillalle, mut hitsi kun en osaa ommella :D Ja eipä se tosiaan hassumpaa olis itsekään päälle vetää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Lasten kuvaus on niiiiin vaikeaa, varsinkaan kun en jotenkin kertakaikkiaan jaksa perehtyä valokuvauksen perussääntöihin (tai no, lähinnä tuon perusjärkkärin manuaaliasetuksiin). Kuvanlaatu on siksi mitä on, mutta yritän sulkea silmäni asialta. Pääasia että mallit onnistuvat työssään! ;)

   Poista
 6. Niin söpöt!!! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Aivan rutistettavat :). Tytöt <3. Mulla on sit sulle ja kanssaeläjälle kaavat, jos innostut.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmhmm... pistänpäs korvan taakse, ehkä voisin itselleni jopa harkitakin. oi ei, ootteko te nyt saaneet kaikki mun pääni käännettyä täällä kommenttiboksissa?!!? :D

   Poista
 8. Ehdottomasti teet itsellesi kanssa!! Nää on aivan ihanat <3 Mä pitäisin kotona jumpsuittia välittömästi, jos saisin pudotettua muutaman kilon.. tässä olemuksessa muistutan se päälläni liikaa muumimammaa pyöreine muotoineen ;)

  VastaaPoista
 9. Söpöt asut, vaikkei toiselle prinsessalle kelpaiskaan :D

  VastaaPoista
 10. Kyllä on mahtavat haalarit!!! Itelläni on kans (tosin kaupan) ja kovassa käytössä on. Vähän reilu vuos sitten lähin synnyttämään se päällä;) näytin ihan muumilta se päällä, mielettömän mahani kanssa. Äitini kysykin (kun tuli toista poikasta vahtimaan) että tuo päälläkö sä lähdet, mutta ihan paras vaate myös siihen tarkotukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Mahtavaa!! Siinä on todella ollut muumimammalook <3

   Poista
 11. Suloiset haalarit ja tytöt, ihan prinsessat <3.

  VastaaPoista
 12. Tuollaisen ottaisin mieluusti itsellenikin! Ihania!

  VastaaPoista
 13. Hauskat haalarit! Tuo on kelpokaava. Itsekin päädyin surauttamaan yhden 98 cm kokoisen haalarin pukinkonttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaava oli kyllä yllättävänkin helppo ommella, vaikka vähän karsastin tuota kanttaus+vetoketju -yhdistelmää. Raitaresori ei vaan ollut ehkä kaikista kiitollisin kanttausmielessä, siinä näkyi joka millin heitto joka matkalle tuli.. huhhuh!

   Poista