Sivut

14.12.2013

Joulukortit kierrätyshengessä


Facebookin puolella lupailin jo jotain aivan muuta, mutta vilkaistaan kuitenkin maalin kuivumista odotellessa ensin nopeasti nämä!Postipoika on kuulemma jo hoitanut osuutensa, joten uskaltanen esitellä vuoden 2013 joulukortit. Tällä kertaa toteutin tervehdykset kierrätyshengessä - ruskea aaltopahvi on peräisin paikallisen marjatilan 5 kg mansikkalaatikosta. En voinut vastustaa kiusausta, katsokaa nyt kuinka herkän kaunis ja talvinen kuviointi! Lisäksi ei juuri muuta tarvittu, puukuviot ja satiininauha on liimattu yhteistyössä neitokaisten kanssa. Kortin takapuolelta (alin kuva) löytyy pieni pala pitsikuvioitua paperia ja tervehdys. Aaltopahvi itsessään oli hiukan hankalaa työstää, siitä muistona hitusen aaltoilevat ja karkeat korttien reunat. 

10 yötä jouluun, tässähän tulee ihan hoppu! 


11 kommenttia:

 1. Siis oliko nuo kuviot valmiina siinä laatikossa? Mä mietin pääni puhki, että miten oot saanu maalattua ne :D Ihana kortti, kiitos <3

  VastaaPoista
 2. Ihania! Kateellisena katson kun itse en saa aikaiseksi koskaan tehdä kortteja itse. Joka joulu päätän kyllä, että ensi vuonna olen ajoissa asialla ja korttitehdas pannaan pystyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljastettakoon , että tämä taisi olla ensimmäinen joulu kolmeen vuoteen kun todella tein kaikki kortit itse. Neitokaiset ovat saaneet tätä ennen toimia mannekiineina, mutta nyt yhteistyö meinasi olla vähän liian haastavaa.. ;) Kortit puolestaan väsättiin jo lokakuun alussa, kun kyllästyin nurkissa pyöriviin mansikkalaatikoihin. Ainakin ajoissa! :D

   Poista
 3. todella kauniit kortit!erään facebookryhmän kautta ihastelin jouluvalojasi ja onneksi tulin kurkkimaan blogiasi,AIVAN kertakaikkisen ihanaa aivan kaikki täällä!pakko oli klikata heti itsensä lukijaksi niin on kaikkea ihanaa täällä ja hauskoja ideoita :) iloista joulunaikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa kurkistelemaan HanNa! Toivottavasti löytyy jatkossakin inspiroivia juttuja joita kurkistella. Iloista joulunaikaa sinullekin! :)

   Poista
 4. Aivan ihanat kortit, tosi tyylikkäät. Vau, pahvilaatikosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin aattelin, vau, kun sain sen ihanan lähes pitsiseltä vaikuttavan mansikkalaatikon syliini. Aivan upea! Arvaapas millä perusteella valitsin pakastettavien mansikoiden ostopaikan tänä vuonna? ;)

   Poista
 5. Sulla on kyllä silmät aina avoinna, kun löydät noin kivoja kuvioita pahvilaatikoistakin. Tosi kauniita kortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan se luonne, mitään ei voisi heittää pois.. ;)

   Poista
 6. Mainiot kortit :). Pitääpä vinkata ystävälleni (joka on nuo Ruusulan mansikkalaatikot suunnitellut), että käy vilkaisemassa tätä blogipostausta. Mukavaa Joulua!

  VastaaPoista