Sivut

23.9.2013

Pitsipaita nro 2.

Syystuulet toivat tehokkuuspuuskan. Nyt on nimittäin monta rautaa tulessa! Projekteja päällänsä jos jonkinmoisia ja ompelunurkkauksen koneetkin suristavat siihen tahtiin että saumurikin piti viedä huoltoon liian vauhdikkaan polkemisen seurauksena. Tiedättehän te ne huomaamattomat nuppineulat, pirulaiset.. 



Kesähelteiltä jäi kytemään into pitsipaitaompeluun. Ja ihanahan siitä tuli, juuri sellainen kuin ajattelin. Kangas on joustavaa pitsineulosta Tallinnasta Abakhanista ja kaavana Ottobre Womanin 'Summer basic' (2/2013) pienin muokkauksin. Kädentiet "huolittelin" pitsikaitaleilla, samoin helman. Pääntie on kantattu pitsikaitaleella sekin, ja keskellä pieni rypytys tuomassa ilmettä muuten hyvin yksinkertaiseen tunikaan. Helmaan lisäsin pituutta roimasti. Eihän tämä nyt ihan viileille syyssäille ole soveltuvin, mutta menee hyvin neuletakin ja farkkulegginssien kanssa. 

Psst! Kuvaa käsitellessäni huomasin että päivisin valon määrä näyttää jälleen laskeneen sille tasolle ettei kelvollista kuvanlaatua meinaa saada aikaiseksi. Pahoittelen!


6 kommenttia:

  1. Mainio paita! Pitsit on parhaita :)
    Kyllä tuo valon määrä on huventunut huimasti..:-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Ja nyt kun kelloja vielä siirrettiin niin ahdistaa aivan kun tuntuu ettei kuvaamaan ehdi ollenkaan!

      Poista
  2. Tää on ihana, todella kaunis ja kuin sinulle tehty <3

    VastaaPoista